Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mladá učitelka (30) posílala žákovi (14) oplzlé zprávy: Dvanáctkrát ho zneužila, hřmí obžaloba

Autor: shp - 
19. února 2021
19:22

Na pohled mladá sympatická žena. Podle obžaloby však jde o sexuální monstrum. Učitelka Paula Stinsonová (30) je obviněná z toho, že dvanáctkrát zneužila svého teprve čtrnáctiletého žáka. Dokonce se měla vplížit k němu domů, kde ho údajně opakovaně přepadávala kvůli svým choutkám.

Několikrát oceněná učitelka čelí vážným obviněním ze sexuálních ataků a znásilnění. Obětí intimního nátlaku se měl stát její vlastní čtrnáctiletý žák z Thaleské akademie v Rolesville v Severní Karolíně. K zneužívání mělo docházet nejenom na ní, ale také u chlapce doma, uvedl web deníku Metro.

Rodiče chlapce našli nemravné zprávy

Celkem prý došlo k dvanácti sexuálním útokům. Na učitelčino chování se přišlo, když chlapcovi rodiče našli nemravné zprávy, které Stinsonová posílala jejich synovi. Jde přitom o zadanou ženu, která se provdala za svého manžela loni v březnu. V září 2020 si pár pořídil společné bydlení.

Učitelka, která na škole pracovala jako vedoucí tělesné výchovy, se v pondělí poprvé postavila před soud. Na Thaleské akademii pracovala celých šest let. Za svou práci byla šestkrát oceněna. Jenže jakmile byla obviněna, dostala okamžitě vyhazov, aniž by byl její případ důkladně prošetřen.

Paní Paula Stinsonová je vyšetřována Šerifovou kanceláří v okresu Wake pro údajný profesní přečin. Zaměstnanecký poměr byl s paní Stinsonovou jako pracovnicí Thaleské akademie okamžitě ukončen. Naše vedení aktivně komunikuje s šerifovou kanceláří při vyšetřování případu,“ prohlásil mluvčí akademie pro TV WRAL.

Video: Znásilnění se obvykle nedopouští devianti, ale „normální" lidé.

sorgedoktor ( 19. února 2021 20:51 )

Inu...Jiz nase spisovatelky rikyl ze kdyz to svrbi tot horsi, nez kdyz se pata sbira

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání