Běžní fanoušci královské rodiny nacházejí v hádání jmen nenarozených dětí šlechticů z britské monarchie nevinnou zábavu. O poznání vážněji to berou zapálení sázkaři a nevyléčení gambleři. Po každém významném šlechtickém otěhotnění zaplní tabule sázkových kanceláří stovky chlapeckých a dívčích jmen s favority odkazujícími na příbuzné živé či mrtvé. Milionová hra může začít.

Podle bookmakera jedné z největších britských sázkových kanceláří Ladbrokes by Meghan Markleová (39) a princ Harry (36) mohli svého druhého potomka v případě chlapce pojmenovat Alfie, v případě holčičky Alexandra. Kurz na obě jména je 4:1.

VIDEO: Meghan Markle vs. Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl?

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markle vs. Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl? HarpersBazaar

V závěsu na klučičí straně nástěnky se s kurzem 5:1 drží Charlie, zdrobnělina jména Harryho otce prince Charlese (71), a Philip po dědečkovi (99) s kurzem 6:11. U holčičky se jako další nejpravděpodobnější jeví Elizabeth po královně Alžbětě II. (94) se stejným kurzem nebo Diana po Harryho zesnulé matce (†36). U ní je kurz 10:1.

Ačkoliv Meghan se svým otcem Thomasem Marklem (76) neudržuje dobré vztahy, někteří bookmakeři jeho jméno zařadili do předních příček. Doria, jméno Meghaniny matky, pokládají sázkové kanceláře za vysoce nepravděpodobné, byť paní Raglandová (64) hraje v životě Sussexů důležitou roli Archieho (1) pečovatelky a mentální opory pro svou dceru.

Fotogalerie
78 fotografií