Princezna Anna patří od nepaměti k nejoblíbenějším členkám královské rodiny. Prostořeká jako teta Margaret (†71) a tvrdošíjná jako otec Philip (99) - nikdy nedbala na názory veřejnosti. Ve stínu svého bratra prince Charlese (71) se jí totiž nedostávalo tolik mediální pozornosti, aby krotila svou nespoutanou a lidskou povahu, což imponovalo zejména obyčejným občanům.

Stejné emoce budí léta po odchodu do ústraní. Na oficiálním instagramovém účtu královské rodiny se objevila fotografie princezny Anny, která společně s manželem Timothym Laurencem (65) sleduje v televizi ragbyový zápas z pohodlí svého prostorného, byť velkým množstvím předmětů zaneseného obýváku.

Video: Královští sourozenci děkují zdravotníkům! Potlesk za boj proti koronaviru

Video
Video se připravuje ...

Královští sourozenci děkují zdravotníkům! Potlesk za boj proti koronaviu Kensington Royal

V kontrastu se sterilními a decentně vybavenými komnatami vrcholových členů britské monarchie působí její soškami přeplněné rustikální kredence a skříně, knihami a rámečky navršené stolky a květovaný gauč s křeslem jako velice útulné rodinné hnízdečko. Množství fanoušků přirovnává obývák princezny Anne k příbytku milující babičky, připravené uvařit svým vnoučatům hrnec té nejlahodnější polévky.

Ve změti nejrůznějších magnetů na prach se ale přece jenom ukrývá několik cenných, povětšinou sentimentálních memorabilií; zarámovaná momentka z křtin její dcery Zary, fotografie obou potomků v útlém věku, spousta darovaných jezdeckých sošek a zvířecích figurek nebo ručně malované obrazy pověšené na zdi.

VIDEO: Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video
Video se připravuje ...

Královská rodina děkuje zdravotníkům Instagram Kensington Royals

Fotogalerie
44 fotografií