Pohledná blondýnka Anastasia Chocholatá, která kvůli maturitě opustila úspěšně rozjetý vlak nemocničního Modrého kódu (jenž se pak nenápadně přetavil ve vztahové Sestřičky) a návrat na Primu prozatím neplánuje ani ona, ale podle všeho ani autoři populárního seriálu, tráví zimní měsíce v Portugalsku. A ne zcela dobrovolně! „Měla jsem v plánu být tu měsíc. Ale cestovat v této době je blázinec, takže dál zůstávám,“ svěřila se na instagramu. „Uvidím podle situace. Ale do konce měsíce bych se chtěla vrátit…“ plánuje si.

Její pobyt v nevelkém státě v západní části Pyrenejského poloostrova se prý příliš neliší od lockdownu v tuzemsku. „Chodím na procházky, vařím, uklízím, cvičím, koukám na televizi…“ popisovala svůj denní program. „A chodím se dívat do skříně na oblečení, které si nemám kam obléct. A když se chci odvázat, jdu nakoupit,“ vtipkovala.

VIDEO: V pohádce Zakleté pírko hrála Anastasia venkovskou dívku Aninku

Video
Video se připravuje ...

Pohádka Zakleté pírko s vodníkem Pavláskem představuje trailer Cinemart

Situace se tam moc neliší od té v Česku. „Jsou otevřený potraviny, lékárny, drogerie… zkrátka základní potřeby. Restaurace mají otevřený okýnka, nebo rozvážejí,“ líčila Anastasia. Přesto se nějaké odlišnosti najdou: „Jsou tady omotaný páskou dětské prolézačky, nebo lavičky venku. Anebo si nemůžete v okýnku koupit kávu, což je pro mě peklo…“

Podle toho, co kolem sleduje, jsou prý Portugalci „velmi spořádaní a ohleduplní“, a všechna nařízení plní. Možná až příliš důsledně! „Třeba… slečna seděla doma u otevřeného okna a měla na sobě roušku… Což mi už přijde přehnaný. Ale ať každý dělá, co uzná za vhodné,“ zdůraznila herečka, co se před kamerou pohybuje již od dětských let. Už jako malého špunta ji totiž maminka zaregistrovala do castingové agentury a okaté děvčátko, co odmalička milovalo zpěv a tanec, záhy slavilo své první úspěchy. Jistě si ji okamžitě vybavíte jako roztomilou Majdu Sovovou v retroseriálu Vyprávěj!

VIDEO: V Modrém kódu ztvárňovala Anastasia šikanovanou zdravotní sestřičku Evu

Video
Video se připravuje ...

Modrý kód: Prokop podezírá Petru, že roznesla zprávy o jeho nové práci! Redakce Blesk

Fotogalerie
37 fotografií