Zpěvačka Monika Bagárová, která se proslavila jak svou účastí v Česko Slovenské SuperStar roku 2009, tak i o 11 let později svým porotcováním v té samé show, se stala maminkou sice minulý rok v květnu, nikterak se však netajila skutečností, že rodiče svého přítele, MMA bijce Macha Muradova, zatím ještě neviděla. Dvojice spolu ostatně ještě nerandila tak dlouho, když počali dceru Rumii… a pak na svět udeřila pandemie viru covid-19 a vše se zkomplikovalo. Svou budoucí tchyni, podle které se její dcera jmenuje, i tchána prozatím zná jenom díky online hovorům.

Do Uzbekistánu, odkud Mach pochází, se ale ani nyní Bagárová nechystá. „Je to náročná cesta pro Ruminku, netroufáme si s ní zatím cestovat tak daleko. Ale věřím, že přijde čas, kdy se do Uzbekistánu za Machovou rodinou podíváme. Nebo taky možná dřív oni za námi,“ přála by si zpěvačka, známá například duetem s Markétou Konvičkovou (26) Zůstaň se mnou či společnou písní s Janem Bendigem (27) Viva La Vida. Mnohé proto na jejím instagramu dosti zaskočilo, že Monika sice odmítá cestu do střední Asie, ale zato klidně plánuje dovolenou ve Spojených arabských emirátech!

VIDEO: Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu?

Video
Video se připravuje ...

Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu? FTV Prima, Prima Cool

Na to však měla pro své fanoušky Bagárová jasnou odpověď: „Do Uzbekistánu se letí s přestupem a je to dlouhá, náročná cesta, kdy bychom pak museli ještě sedm hodin jet autem do města, kde žije babička a dědeček,“ vysvětlila totiž. „Na dovolenou bychom rádi do Dubaje – přímý let pár hodin a pohoda s Emirates. Pak uvidíme, jak Ruminka zvládá cestování. A jak vůbec dává letadlo. Sama jsem z toho nervózní, ale věřím, že to bude ok,“ dodala pohledná umělkyně s romskými kořeny, pro níž bude v podstatě dovolená na pobřeží Perského zálivu zkouškou, co všechno její maličké dítě zvládne.

Ostatně ani to, zda se vypraví do této exotické destinace, co je tak populární mezi slavnými osobnostmi, není nic jistého. „Místo jsme sice vybrali, jen stále nevíme, kdy jet. Cestování začíná být složitější a složitější, stále se něco mění, a tak jsme nerozhodní. Teda spíš já,“ přiznala Bagárová ve svých instastories. Ze stejných důvodů hovořila o zrušené dovolené i loni v únoru, kdy byla ve vysokém stupni těhotenství a koronavirus teprve nabíral dech... „Termín, který jsme měli naplánovaný, jsem se rozhodla ještě posunout. A uvidíme…“ povzdechla si Monika.

VIDEO: Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
85 fotografií