Dobrým zprávám ale není konec. Můžete se stát držiteli půlmilionového jackpotu. Částku snů, která rozepsaná vypadá takto – 500 000 Kč –, získá jeden z našich čtenářů! Přemýšlíte, co byste s tolika penězi udělali? Podívejte se, jak se svými výhrami naložili výherci podzimního Trháku. 

Kateřina Hosová (30) z Brna: Babička si 50 000 Kč ušetřila

Babička Tonička (82) z Brna hrála Trhák, vnučka Kateřina Hosová (30) asistovala. Dlouholetá čtenářka Blesku si nebyla jistá s odesíláním esemesek s kódy do DENNÍ HRY, proto o každodenní výpomoc požádala Kateřinu. A rodinná spolupráce se opravdu vyplatila.

„Bábinka vyhrála krásných 50 tisíc. Nejprve nemohla uvěřit, pak se šťastně rozesmála. Peníze ale zatím neutratila. Dala si je stranou a časem si pořídí něco do domácnosti, když jí něco odejde,“ svěřila Blesku vnučka a potvrdila, že babička se jarního kola Trháku nemůže dočkat. „Každá další výhra by ji překvapila, určitě stejně jako těch prvních 50 tisíc.“

Vzhledem k situaci jsou v rodině obezřetní, aby se milovaná babička nenakazila koronavirem. „Její tatínek v roce 1918 zažil španělskou chřipku, podle ní je koronavirus horší. Naštěstí je babička živel a její přístup k životu je parádní, velmi optimistický,“ dodala Kateřina. 

Květa Nagyová (63) z Ústí nad Labem: Za 10 000 Kč máme lednici

Když loni v říjnu vyhrála v DENNÍ HŘE Trháku 10 tisíc korun, nemohla tomu Květa Nagyová (63) z Ústí nad Labem nejdřív uvěřit. Stačilo přitom málo. „Blesk kupuji už několik let každé ráno v trafice před domem. Jsem v tomhle poctivá, takže jsem soutěžila každý den,“ vypráví.

Výhra udělala radost nejen jí, ale i synovi. „Část peněz jsem mu dala do obálky pod stromeček,“ přiblížila. Zbylé chtěla původně použít na dovolenou, z toho ale nakonec sešlo. „Plánovali jsme Turecko, ale kvůli koronaviru zůstaneme v Čechách,“ povzdechla si výherkyně. 

Radost z výhry si ale zkazit nenechala. Namísto moře a pláží má doma novou lednici. „Něco jsme doplatili, ale peníze z Trháku nám dost pomohly,“ dodala s úsměvem. 

Věra Kosniowská (65) z Prahy: 10 000 Kč snad brzy roztočím

Krásných 10 tisíc v DENNÍ HŘE vyhrála i Věra Kosniowská (65) z Prahy. Ten »pravý« výtisk koupil její manžel Jan (67) jen úplnou náhodou, když ho poslala pro knedlík ke guláši.

„Plánovali jsme za výhru uspořádat rodinnou oslavu, protože jsme slavili 35 společných let. Ale kvůli koronaviru se to jaksi neuskutečnilo. Hned jak to ale půjde, peníze určitě roztočím,“ popsala paní Věra, která bude hrát i nyní. „Pokud by na mě kouklo štěstí znovu a získala třeba ten půlmilionový jackpot Trháku, na chatě bychom vyměnili střechu,“ zasnila se.

Alena Kurelová (69) z Byšic: Zvelebila jsem si bydlení

Štěstí s Bleskem už několikrát měla Alena Kurelová (69) z Byšic na Mělnicku. Nejprve se v jedné ze soutěží radovala z papiňáku a loni v září získala v DENNÍ HŘE Trháku 10 tisíc korun.

„Peníze jsem dala do bydlení. „Pořídila jsem si komodu do koupelny a zbylo i na potahy na sedačku,“ popsala příjemné utrácení paní Alena. Na soutěžení prý nezapomene ani tentokrát. „

Kdybych vyhrála znovu, skákala bych radostí jako gumídek,“ řekla s úsměvem. A kdyby získala nejvyšší cenu půl milionu? „To by šlo asi na nové auto, to bychom potřebovali a asi bychom i bydlení zvelebili ještě víc,“ vyjmenovala. 

Fotogalerie
23 fotografií