Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Rodina z Včelné měla doma miliony: Vykradl je rodinný známý!

Ukradené miliony
Ukradené miliony  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK, VaB - 
7. února 2021
11:55

Muž se vloupal do rodinného domu ve Včelné a ukradl tam několik milionů korun, které měla rodina doma. Kriminalistům se ho podařilo zadržet jen několik hodin po činu. Pachatel se s okradeným znal.

Policie v minulých dnech zadržela muže, který se údajně vloupal do rodinného domu ve Včelné na Českobudějovicku a ukradl tam několik milionů korun. Kriminalisté podezřelého vypátrali jen pár hodin po krádeži. Policie o tom v neděli informovala na svém webu.

„Pachatel a poškozený se z dávné minulosti znali, dokonce bylo možné, že podezřelý patřil do okruhu lidí, kteří věděli, kam si okradený muž své životní úspory schovává,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Krausová.

Vypátrat podezřelého nebylo nic těžkého. Podle webu TN.cz se muž přišel sám přihlásit na služebnu, s sebou měl i tašku s ukradenými miliony. „Ty se vrátily jejich majiteli a podezřelý se přesunul do budovy „kriminálky“ k podání vysvětlení,“ dodala Krausová.

Kriminalisté muže obvinili z trestných činů krádeže vloupáním a porušování domovní svobody. „Navíc se těchto skutků dopustil v době nouzového stavu, za což mu hrozí ještě vyšší trest,“ uvedla Krausová.

Video  Exkriminalista Doucha prozradil, jak se provádí výslechy podezřelých.  - Jiří Marek
Video se připravuje ...

offline ( 7. února 2021 15:57 )

Tak pár milionů má doma dnes snad opravdu každý, doba kdy byl milion nebo deset nějaké peníze je dávno pryč. Akorát většina to má zakopané nebo zazděné ve zlatých cihlách. Hotové peníze můžou sežrat myši a je potřeba je každou chvíli přeházet vidlema.

renalek ( 7. února 2021 15:41 )

Zásada č.: Druhý milión se dá vydělat už poctivě !!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání