Mariana razantně změnila jídelníček, pizzu a hamburgery vyměnila za saláty a zrníčka. Kila letěla dolů a blogerka si musela přiznat, že má problém. 

Stála jsem na pokraji toho do problému s jídlem spadnout, a možná do něho i trochu spadla,“ napsala na sociální sťí a dodala: „Necvičím už skoro měsíc, protože na to nemám energii ani pomyšlení, s jídlem se peru a jsem často náladová. Co je ale asi nejhorší, přišla jsem o menstruaci. Odjela jsem se spravit domů k rodině a věřím, že to bude dobrý a že mě máma zas správně ‚vykrmí‘." 

VIDEO: Dana Batulková: S dospělými dětmi se nedá mluvit! Jsem vděčná za vnoučata od Agáty!

Video
Video se připravuje ...

Dana Batulková: S dospělými dětmi se nedá mluvit! Jsem vděčná za vnoučata od Agáty! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

A právě máma Dana Batulková měla o svou dceru velký strach. Naštěstí se Mariana srovnala a krapet přibrala. Svou postavu teď vystavuje na pláži v plavkách, a i když je velmi štíhlá, kosti jí naštěstí nikde netrčí. Naopak má pevné nohy a ploché bříško. 

V Emirátech se Prachařová v jídle zkrátka nedrží a klidně si dopřeje obří hamburger s pořádnou porcí hranolek. Jak sama ve svém podcastu přiznala, největší problém jí dělá chorobné počítání kalorií, což dál dělat nechce, a mají jí k tomu pomoct i kamarádky, se kterými odletěla na exotickou dovolenou.

VIDEO: Prachařová ve strachu o mámu Batulkovou: Konečně ji mám pod kontrolou!

Video
Video se připravuje ...

Prachařová ve strachu o mámu Batulkovou: Konečně ji mám pod kontrolou! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
35 fotografií