V roce 2017 Jolie odkoupila rezidenci slavného hollywoodského režiséra Cecila B. DeMillea za 25 milionů dolarů (cca 540 milionů korun) a nastěhovala do ní svých šest dětí Maddoxe (19), Paxe (17), Zaharu (16), Shiloh (14), Vivienne (12) a Knoxe (12). Výběr této nemovitosti odůvodnila blízkostí k jejich otci – Brad bydlí jen pět minut daleko.

Vila postavená v roce 1913 se stala jejím útočištěm po celou dobu pandemie a po prohlédnutí interiéru a nabízeného vybavení není divu, proč se v průběhu posledního roku na veřejnosti příliš neukazovala: vše potřebné měla na dosah ruky.

Video: Make up jako Angelina Jolie

Video
Video se připravuje ...

Make up jako Angelina Jolie Youtube.com

Komplex, do něhož kromě hlavní budovy spadá také domek s bazénem a velký dům pro hosty, nabízí štědrých 1022 metrů čtverečných obytné plochy. Rodina nejslavnější hollywoodské herečky má k dispozici šest ložnic, deset koupelen, samostatnou jídelnu a kuchyň, prostorný obývák, velkou knihovnu, zmíněný bazén nebo tělocvičnu, o obrovské zahradě ani nemluvě.

Majitelka do svého neproniknutelného panství zcela výjimečně pozvala britskou odnož magazínu Vogue, kterému poskytla nahlédnutí do svého pevně chráněného soukromí. V rozhovoru Angelina Jolie opatrně nakousla stále probíhající rozvod s Bradem Pittem. „Byly to těžké roky. Momentálně se zaměřuji na uzdravení své rodiny,“ nechala se slyšet představitelka Lary Croft pro britskou odnož magazínu Vogue. „Led v mém těle postupně taje a do žil se mi vrací krev. Cítím, že konečně začínám být šťastná,“ dodala optimisticky.

VIDEO: Účes podle Angeliny Jolie, který hravě zvládnete

Video
Video se připravuje ...

Účes podle Angeliny Jolie, který hravě zvládnete David Hanuš

Fotogalerie
72 fotografií