Sympatická brunetka, která svým mladistvým vzhledem a inspirující energií snad popírá přírodní zákony, strávila několik posledních dní s obvázanou hlavou. „Větev z jehličí, oko poničí. V Motole se postarali, o tebe, ty nemehlo, bolest zdárně potlačili, spěchat tě dnes doběhlo. Lidi, stačí chvilka, a jsem nemožná jak pilka,“ veršovala s nadsázkou Yvetta Blanarovičová, když si coby jednooká připadala málem jako slavný husita Jan Žižka. Na rozdíl od něj však záhy nepřišla i o to druhé oko –⁠ ale naštěstí se uzdravila.

Na instagramu se okamžitě pochlubila snímkem, na kterém je zcela bez make-upu, což jí člověk jenom nerad věří, jelikož vypadá naprosto báječně, a se sundanými obvazy. „Vidět na jedno oko je jako mít jen půlku hlavy. Do všeho jsem narážela, xkrát jsem přelila skleničku. Všechno je k něčemu dobré. Takže… zdravý nemocného těžko pochopí. I tahle zkušenost poslouží tomu, abych si vážila svého a byla soucitu k jiným,“  domnívá se teď známá herečka, co nedávno dramaticky umírala v nekonečném seriálu Ulice na Nově. Její postava totiž trpěla Alzheimerovou chorobou a rozhodla se ukončit svůj život asistovanou sebevraždou.

VIDEO: Yvetta Blanarovičová promluvila o alzheimeru: Pravidelně docházím do jejich centra!

Video
Video se připravuje ...

Yvetta Blanarovičová promluvila o alzheimeru: Pravidelně docházím do jejich centra! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Zatímco mnozí fanoušci nyní Yvettě gratulují k brzkému zlepšení zdravotního stavu, vždyť by byla škoda, kdyby o takové hezké oči přišla, jedna paní se jí svěřila, že ona sama je na jedno oko slepá, a na druhé vidí jenom částečně. To Blanarovičovou zasáhlo. „Jste statečná, opravdu,“ napsala dotyčné ženě pohnutě. „Vždy, když slyším, kolik je nemocí v lidských osudech, pokaždé mne napadne, bohužel utopie, jak by bylo, kdybychom místo zbrojení investovali do zdraví a jiných potřebných věcí... Utopie,“ posteskla si smutně.

VIDEO: Yvetta Blanarovičová poobědvala ve vzduchu. Bez sklenky se to neobešlo

Video
Video se připravuje ...

Yvetta Blanarovičová poobědvala ve vzduchu. Bez sklenky se to neobešlo Markéta Reinischová

Fotogalerie
49 fotografií