Chování vévodů ze Sussexu někdy opravdu není zrovna logické. Potvrzuje to i nejnovější zpráva o tom, že Meghan Markleová nechala zhruba měsíc po porodu svého syna změnit jeho rodný list.

Podle všeho z dokumentu nechala vymazat svá křestní jména Rachel Meghan, místo toho se objevil její titul - Její královská Výsost, vévodkyně ze Sussexu. Její syn Archie se narodil 6. května a 17. května bylo jeho narození zaregistrováno. Ovšem již 6. června došlo podle deníku Sun na změny v listině.

VIDEO: Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok!

Video
Video se připravuje ...

Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok! YouTube

Není jasné, proč Meghan a Harry něco takového vlastně udělali, ale spekuluje se, že to mělo být zřejmě nenápadné pokývnutí směrem k princezně Dianě (†36), která preferovala označení - Její královská Výsost, princezna z Walesu. Snažila se tak Meghan snad své zesnulé tchyni vyrovnat?

Další fanoušci královské rodiny to vidí jako další snahu Američanky dělat vše naprosto jinak než její švagrová Kate (39), s kterou údajně nemají ty nejvřelejší vztahy. Přece jen právě Kate totiž v rodných listech svých tří potomků jméno uvedené má... a to bez kudrlinek a titulů. Nebo to byla předzvěst toho, že Meghan a Harry si přejí více soukromí? Ostatně jen o měsíc po této změně v dokumentech, přišel tzv. „megxit“.

VIDEO: Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
74 fotografií