Letos se vévodkyně Kate činí. Její příznivci si nemohli nevšimnout uvolněnějšího stylu vystupování, který přisuzují menšímu vlivu zbytku královské rodiny v důsledku izolace rodinky z Cambridge střídavě v Kensingtonském paláci a Anmer Hall v Norfolku. Svazující pravidla o vlastní image se s absencí různých společenských událostí ztenčila na ta nejzákladnější, a tak si Kate hraje se svými vlasy, jak se jí zlíbí.

Ve zmiňovaném videu si je opět nechala rozpuštěné, a zdálo se, že jsou hnědší než obvykle. Možná se o to postaralo osvětlení v domácnosti, možná si trojnásobná maminka osvěžila barvu. V jednu chvíli to dokonce vypadá, že má melír, s největší pravděpodobností se ale jedná jen o hru světel.

Video: Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video
Video se připravuje ...

Královská rodina děkuje zdravotníkům Instagram Kensington Royals

V prostoru za ní se skvěly rodinné fotografie ohraničené z obou stran rozrostlými pokojovými rostlinami. Ze své kanceláře v Sandringhamu vysílala Kate už podruhé, premiéru si místnost odbyla minulý týden při videokonferenci se zdravotními sestřičkami.

Kromě zářivých loken chválili fanoušci opět střízlivý výběr oblečení. Kate se vzdala formálních obleků a vsadila na jednoduchý šedý svetřík. Na krk si pověsila drobný přívěsek a uši osázela výraznými perlovými náušnicemi. Navzdory tématu Kate po celou dobu rozhovoru s přeživšími táborů smrti Zigi Shipperem a Manfredem Goldbergem hýřila úsměvy, s oběma pány se ona i princ William (38) setkali v roce 2017 u koncentračního táboru Stutthof v Polsku.

VIDEO: Meghan Markleová vs. Kate Middletonová: Jaký je mezi nimi rozdíl? 

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markle vs Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl? HarpersBazaar

Fotogalerie
82 fotografií