Zvrácenec na školačky číhal nejčastěji na erotických seznamkách, kam některé ze zvědavosti, jiné ale cíleně chodily.

„Muž nabízel za sexuální praktiky finanční odměnu, nejčastěji 1 000 korun. Některé dívky nabídku odmítly, mnohé ale přijaly, i opakovaně,“ uvedla policejní mluvčí Soňa Štětínská.

Ze školy rovnou za sexem

Většina děvčat byla mezi 12 až 15 lety, nejmladší z nich bylo ale teprve 11 let. Muž je často vyzvedával rovnou ze školy. Některé z nich utekly z dětských domovů na domluvené místo.

„Uspokojování sexuálních potřeb muže se odehrávalo nejen v bytech, ale třeba i venku, například v městských parcích,“ pokračovala policistka Štětínská.

V jednom případě si muž domluvil i dívku, která se jen chtěla seznámit, o tom, co s ní hodlá provádět, nic netušila.

Domluv další kamarádky!

Dívky šly sice často s mužem dobrovolně, leckdy s nimi ale prováděl věci, které se jim nelíbily. Pak přišlo na řadu násilí. Některá děvčata muž opil či „zhulil“ marihuanou, aby nekladly odpor.

Peníze muži evidentně nechyběly. „Měl navádět již zkontaktované dívky, ať mu k sexuálním praktikám zajistí své kamarádky ve stejném věku. Za tuto ,službu' měl nabízet i několik tisíc korun,“ podotkla Soňa Štětínská.

Plný počítač porna

Číslo zneužitých dívek rostlo, v současnosti policie prošetřuje desítky případů! Vzhledem k věku dívek kriminalisté postupovali obezřetně. Důkazy proti muži sbírali skoro rok. Nyní je ve vazbě.

Na „krku“ má znásilnění, pohlavní zneužití, svádění k pohlavnímu styku, ohrožování výchovy dítěte, omezování osobní svobody, nedovolenou výrobu a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy a ještě i výrobu a jiné nakládání s dětskou pornografií. Jeho počítač byl totiž plný zvráceného porna všeho druhu.

„Obviněnému hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od pěti do 12 let,“ uzavřela Štětínská.

VIDEO: Tohle rodiče netuší! Film ukazuje, jaké nebezpečí hrozí dětem na síti.

Video
Video se připravuje ...

Tohle rodiče netuší! Film ukazuje, jaké nebezpečí hrozí dětem na síti. Hithit