I když to vypadá, že zavřené kadeřnictví a salony krásy víc řeší ženy, tak i muži si už začínají stěžovat. Přece jenom si v posledních letech zvykli na návštěvy v barbershopech, kde se jim postarají nejenom o střih vlasů, ale i vousů. 

Podle mého názoru uz by se měla otevřít kadeřnictví a barbershopy. Jinak se po*eru!“ postěžoval si na sociální síti Patrik Hezucký a ukázal svou zarostlou hlavu. 

Za takový porost by se nemuseli stydět ani důvěřivci z filmu Rozpuštěný a vypuštěný, kteří bojovali s pleškou mastí se sloganem - Bierhanzlova mast, na lysinu past! 

VIDEO: Patrik Hezucký o svatbě: Nervozita a neustálé obavy!

Video
Video se připravuje ...

Patrik Hezucký o svatbě: Nervozita a neustálé obavy! Martin Balcar, Aleš Brunclík

Vlasatý moderátor okamžitě sklidil několik vtipných poznámek. „Harry, jdu do baráku. Já si nemůžu pomoct, ale jste mu podobný,“ tvrdí sledující, který je fanouškem komedie Sám doma, kde Kevin školil lupiče Harryho a Marva. Právě druhý jmenovaný měl podobný účes a proslul právě hláškou, kde volal na kumpána Harryho.

V Mountfieldu budou mít akce na sekačky,“ rýpl si do Hezuckého další vtipálek. Bude se k tomu Patrik muset postavit čelem, nebo ještě nějakou dobu s hárem vydrží? 

VIDEO: Renata Kajdžas hlásí návrat! Prozradila, kde bude moderovat s Hezuckým!

Video
Video se připravuje ...

Renata Kajdžas hlásí návrat! Prozradila, kde bude moderovat s Hezuckým! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
33 fotografií