Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Expertka na řeč těla porovnala Trumpovy a Bidenovy: Melania je chladná, Jill plná lásky

Autor: Darina Jíchová - 
23. ledna 2021
05:20

Bidenovi a Trumpovi jsou jako pár velmi odlišní, to je jasné na první pohled. Už na debatách před listopadovými volbami se ukázalo, že Jill a Joe Bidenovi se k sobě chovají úplně jinak než Melania a Donald Trumpovi. Zatímco bývalá první dáma svému manželovi jen stěží nabídla úsměv, natož pak objetí, Bidenová se ani před kamerami nebojí svého muže políbit, pohladit nebo obejmout. „Mají se k sobě,“ shrnula laicky expertka na řeč těla pro Daily Mail.

Řeč těla Bidenových s novináři rozebírala specialistka Judi Jamesová. „Bidenovi jsou na rozdíl od Trumpových přirozeně kontaktní pár,“ prohlásila expertka na řeč těla. „Nevidíme u nich nic ze strnulé chladnosti, na kterou jsme si zvykli v podání Melanie a Donalda,“ vysvětlila. „Bidenovi jsou k sobě navzájem láskyplní a nebojí se to ukázat, o tom svědčí i hravá přehlídka dotyků, pohledů a gest, kterou ukázali na inauguraci,“ dodala.

Video  Trumpová versus Bidenová  - Reuters
Video se připravuje ...

„Jill často předvádí jistou pohodlnou sebejistotu, dá se říct, k manželovi se vždycky obrací s radostným a zároveň uklidňujícím a ujišťujícím gestem,“ navázala. Držení za ruce, polibek na tvář nebo rty, dotyky, pohlazení, objetí, to všechno si podle Jamesové nemůžou Bidenovi odpustit ani na veřejnosti.

Rozpačité dotyky Trumpových

Bidenovi jsou svoji přes 40 let, společně působí velmi „sebejistě a pohodlně“. „To Donald a Melania se zdáli být až alergičtí k jakýmkoliv veřejným projevům náklonnosti,“ připomněla chvíle, kdy se bývalá dáma nechtěla s manželem držet za ruku, i moment z prezidentské debaty, kdy mu místo objetí nabídla jen rozpačitý stisk lokte.

„Na začátku to s nimi bylo ještě horší, v posledních měsících jsme mohli vidět i Trumpovy, jak se sem tam drží za ruce nebo políbí na tvář. Z Melaniiny strany občas přišly i strnulé dotyky jako právě zmiňovaný stisk lokte na debatě prezidentských kandidátů,“ objasnila Jamesová. Co podle expertky bývalý první pár nezvládal vůbec, byl vzájemný oční kontakt.

Soulad Bidenových

„Za ty čtyři roky, které Trumpovi strávili v Bílém domě, jsme neviděli nic, co by nám napovědělo, jaký je jejich vztah v soukromí,“ dodala. „Oproti tomu u Bidenových zřejmě vidíme jen zlomek náklonnosti, kterou si projevují mimo kamery. Jen se podívejte na jejich polibky, v jaké harmonii spolu pár je. Nejen oproti Trumpovým, ale i ostatním světovým lídrům a jejich polovičkám, Bidenovi nepůsobí prkenně ani hraně,“ poukázala Jamesová.

„Bidenovi se navzájem zrcadlí, to svědčí o tom, že jsou podobně myšlenkově a ideově orientovaní a jejich vztah je opravdu hluboký,“ pokračovala expertka. „Celkově řeč těla Jill Bidenové napovídá také tomu, že je vysoce nezávislá žena, která zároveň umí být oporou svého manžela bez jakékoliv přeslazené přetvářky,“ zanalyzovala Jamesová. Dodala rovněž, že Bidenová má trochu dominantnější řeč těla než Biden.

Silná a inteligentní první dáma

„Jill Bidenová trvá na tom, že bude nadále užívat svůj doktorský titul, a to i ve spojení s titulem první dámy. Melania Trumpová svou image založila na své kariéře v módním a kosmetickém průmyslu, byla to tzv. trofejní manželka. To Jill Bidenová celý svůj obraz staví na svém intelektu,“ zakončila Jamesová.

Video  Přísaha Joea Bidena  - Reuters
Video se připravuje ...

ambree ( 23. ledna 2021 20:45 )

článek na objednávku?!

ambree ( 23. ledna 2021 20:45 )

ambree ( 23. ledna 2021 20:43 )

ambree ( 23. ledna 2021 20:42 )

ambree ( 23. ledna 2021 20:41 )

Zobrazit celou diskusi