Ewa Farna, česko-polská zpěvačka s postavou krev a mlíko, která před pár dny šokovala svou fyzickou proměnou a plochým bříškem, a její manžel Martin Chobot (31) bydleli nějakou dobu v pronajatém bytě, než se rozhodli zainvestovat do svého. Místo, kde mohou žít jako rodina a kde může vyrůstat jejich syn Artur (1,5), našli kousek za Prahou, v obci Všenory. Luxusní vila je údajně přišla na 20 milionů korun. Patrový domek s velkým pozemkem, co je obehnán kamennou zdí, si i pár let po přestěhování neustále zvelebují a upravují ku obrazu svému.

Z místnosti, co sloužila jako skladiště na obaly od kytar a ořechy, je teď Ewin „kancelářo-beauty“ pokoj. „Je to můj dárek, který jsem si před měsícem dopřála k Vánocům. A budu mít z něho radost doooooost dlouho,“ přiznala na instagramu. Jakožto milovník srovnávacích fotek „před a po“ se nyní konečně může pochlubit i ona povedeným novým interiérem v příjemných zemitých barvách, s gaučem, stolečkem, u kterého se líčí, a spoustou živých rostlin, ozdobných svíček a váziček. Na odreagování tu má stolní fotbálek.

VIDEO: Ewa Farna: Rozprodávám své oblečení, na webu mám sekáč!

Video
Video se připravuje ...

Ewa Farna: Rozprodávám své oblečení, na webu mám sekáč! David Turek

„Tady se zašiju, když mám chvilku na práci u počítače, na psaní písniček, na nalíčení se na koncert,“ těšila se Farna na facebooku, kde svou vymazlenou pracovnu ukázala již koncem roku – ve videu a z jiných úhlů, než nyní na instagramu. Teď navíc přibyla i část zaměřená na malého Artura, jemuž Ewa polsky říká Artuś.

V „herně“ nechybí postel s plyšáky, krabice na hračky a jakési válecí místo s množstvím polštářů, pro rodiče malého chlapečka zcela ideální na relaxaci a třeba četbu knih, pro klučinu zase k dovádění. Nicméně mrkněte do naší galerie a uvidíte, jak Ewa proměnila do té doby „zbytečnou“ místnost ve své dokonalé království…

VIDEO: Podívejte se, jak Farna roztančila Jágra ve svém klipu!

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, jak Farna roztančila Jágra ve svém klipu! Universal Music

Fotogalerie
81 fotografií