Kdo ví, jaké hrůzy z nenápadného opavského bytu vyplavou ještě na povrch. Dlouho trvalo, než vyděšená žena přiznala policii, co se za zdmi bytu děje.

Už dříve u ní totiž policie několikrát řešila napadení partnerem, žena ale vždy vše ze strachu bagatelizovala. Teď už toho bylo ale příliš.

Utíkala oknem

Rámus, řev a volání o pomoc za okny přízemního bytu vyděsilo o víkendu v půlce ledna kolemjdoucí na ulici. Někdo z nich zavolal na tísňovou linku.

„Na místo vyrazili policisté oddělení hlídkové služby a speciální pořádkové jednotky. Boucháním na dveře se opakovaně snažili zkontaktovat osoby uvnitř bytu,“ uvedla policejní mluvčí Zlatuše Viačková.

V tu chvíli jeden z policistů hlídkujících venku uviděl ženu, jak se snaží uprchnout oknem na ulici.

O pár chvil později policistům uvnitř domu konečně otevřel dveře rozzuřený muž. Okamžitě byl zpacifikován.

Zlomil jí čelist

Policie se postarala i o malého předškoláčka, který plakal v bytě. Zubožená žena se snažila policistům popsat situaci, ale během toho omdlela. Na místo ihned vyrazila i sanitka.

Lékaři zjistili několik zlomenin, dokonce i skoro dva týdny starou zlomeninu čelisti. „Jak se ukázalo, na začátku roku muž ženu udeřil plnou PET láhví do obličeje. Žena bude muset podstoupit operaci čelisti,“ popsala policistka Viačková.

Znásilnil ji!

Násilník měl partnerku psychicky i fyzicky týrat nejméně od roku 2018. Opakovaně ji mlátil pěstí do obličeje i dalších částí těla, taky ji velmi silně tahal za vlasy.

„Jeho agresivita měla stoupající tendenci. V den svého zadržení muž využil ženiny bezbrannosti a zneužil ji i sexuálně,“ dodala Zlatuše Viačková.

Dítě si převzala do péče sociálka, žena je v nemocnici a čeká na operaci obličeje. Brutální tyran je ve vazbě a hrozí mu až deset let basy.

VIDEO: „Hrála jsem mrtvou, abych přežila.“ Dagmar popsala, jak ji manžel roky týral.

Video
Video se připravuje ...

„Hrála jsem mrtvou, abych přežila.“ Dagmar popsala, jak ji manžel roky týral David Budai, Petr Soukup