Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Otec samouk své dceři ušil přes 200 šatů! Šít se naučil podle výukových videí

20. ledna 2021 | 06:00

Na tom, že sem tam svým dětem maminky něco ušijí, není nic zvláštního. Když se toho však ujmou tatínci, je to trochu neobvyklé. Michael Gardner propadl šití pro svou dceru před šesti lety a svými výtvory může směle konkurovat oděvním profíkům! Přesvědčte se ve fotogalerii!

Šestatřicetiletý tatínek Michael Gardner našel svou životní vášeň – už šest let šije oblečení pro svou dceru Avu. Svému koníčku se začal věnovat v roce 2014. Chtěl se tak více spojit se svou tehdy tříletou dcerou a doufal, že se díky jeho oblečení bude Ava cítit šťastnější a sebevědomější. A díky jeho povedeným a originálním kouskům se mu přání naplnilo! Michael je přitom samouk a šít se naučil díky výukovým videím. "Učil jsem se metodou pokusů a omylů, sledoval jsem výukové programy na YouTube a Pinterestu a díky tomu jsem začal tvořit," prozradil tatínek. 

Michael přetvořil několik dámských šatů do dětské velikosti a následně začal vymýšlet i vlastní návrhy. Jeho výtvory jsou natolik dobré, že se směle může řadit k profesionálům. Na sociální síti Instagram si vytvořil profil s názvem Daddy Dressed Me a brzy získal početnou základnu fanoušků. Dnes ho sleduje už přes dvacet tisíc lidí, kteří obdivují každý jeho kousek, který pro svou dceru vytvoří. Celkově už pro Avu ušil přes dvě stě krásných outfitů! Na ty nejpovedenější se podívejte ve fotogalerii:

 

Autor: Aneta Valešová