Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tragický konec pátrání po těhotné Patricii (†13): Zabil ji prý její přítel (15) kvůli dítěti!

Autor: rc - 
18. ledna 2021
16:41

Tragicky skončilo pátrání po třináctileté dívce Patricii z polského města Slezské Pěkary. Mladá dívka, která zmizela po hádce se svým přítelem, byla nalezena mrtvá. Zavraždit ji měl právě její patnáctiletý přítel Kašpar, s nímž byla těhotná.

Desítky policistů pátraly po pohřešované Patricii z polského města Slezské Pěkary, jež leží ve Slezském vojvodství kousek od českých hranic. Patricie zmizela dvanáctého ledna kolem osmnácté hodiny večerní z ulice Bytomská. Pátrání po dívce však skončilo už po několika hodinách tragicky.

Polská policie na sociální síti ve středu oznámila, že pátrání po třináctileté dívce bylo ukončeno. „Tělo hledané bylo nalezeno na skládce ve Slezských Pěkarech,“ uvedla na sociální síti policie. „Potvrzuji, že jsme našli tělo dívky, kterou hledáme, ale v tuto chvíli nemůžeme mluvit o detailech,“ uvedl mluvčí slezské policie Adam Jachimčak pro polský deník Fakt.pl.

Tělo dívky mělo být zakryto lepenkovou krabicí a na jejím těle byly bodné rány a to na krku a hrudníku. Těsně předtím, než Patricie zmizela, se měla pohádat se svým patnáctiletým přítelem Kašparem, s nímž byla těhotná. Podle polského deníku se měl chlapec přiznat, že Patricii zabil. Motivem údajně bylo její těhotenství. 

VIDEO: Kevin Dahlgren v Brně vyvraždil hostitelskou rodinu

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání