Pár z Cambridge před pár dny uskutečnil první královskou povinnost v roce 2021, videokonferenci se zdravotníky bojujícími s onemocněním covid-19. Hovořili z Kensingtonského paláce a navzdory domácímu prostředí se oba manželé vyfikli do stylových pracovních oděvů. Poněkud nezajímavé video překvapivě oslovilo obrovské množství lidí – a mohla za to právě Kate, kterou v prvních sekundách fanoušci vůbec nepoznali.

Nadýchaná hněvá hříva vévodkyně Kate je symbolem elegance, noblesy a částečné svobody v pravidly svázané královské rodině. Teď však dlouhé lokny stáhla do jednoduchého copu. Obličej, obvykle rámovaný vlasy, měla najednou kulatější a plnější.

Video: Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video
Video se připravuje ...

Královská rodina děkuje zdravotníkům. Instagram Kensington Royals

Změna účesu diváky mile překvapila. Podle mnohých jí nový styling velmi sluší, ačkoliv spíše preferují její vlnité kadeře rozevláté kolem ramen. Během videokonference se zdravotníky si pozornější příznivci vévodkyně nemohli nevšimnout utrápeného výrazu v její tváři. Kate jim připadala nesvá, křečovitá, jako by ji sužovaly bolesti nebo nevolnosti. Úsměvy velmi šetřila. V různých diskusích se ihned začalo rozebírat možné těhotenství, ale i nákaza koronavirem.

Kate každopádně není jediná, kdo si v novém roce pohrál se svými vlasy. Podle svědectví herce Roba Lowea (56) si princ Harry (36) nechal narůst culík. „Bydlím od něj asi tak jednu míli. Narazit na něj bylo jako spatřit lochnesku. Je velmi samotářský. Ale viděl jsem ho, konečně jsem ho viděl, řídil auto. A bylo to rychlý, tak mě úplně necituj… ale vypadalo, že má culík!“ svěřil se herec v talk show Jamese Cordena s tím, že si prince nemohl splést s nikým jiným, protože ho prý sledoval až do domu.

VIDEO: Megxit. Proč si rebelové Harry a Meghan nikdy finačně nepohorší

Fotogalerie
105 fotografií