Společnost HBO Max plánuje od jara vzkřísit oblíbený seriál Sex ve městě a natočit po letech deset nový dílů s hlavními představitelky v čele se Sarah Jessicou Parkerovou (55) alias Carrie tak, jak je všichni pamatují. Jedinou, kdo ale návrat před kameru odmítl, je Kim Cattrallová alias Samantha. A tak se horlivě spekuluje, která hvězda se role ujme a bude čelit nemilosrdnému srovnání se starou představitelkou.

Mezi horlivými fanoušky začal vyvstávat názor, že ideální představitelkou ženy středního věku, která zbožňuje muže a především sex s nimi, by mohla být vnadná herečka Jennifer Coolidgeová. Tu si jistě všichni příznivci amerických teenagerovských komedií dobře pamatují jako Stiflerovu sexy mámu, jejímuž kouzlu podlehl jeho spolužák Paul Finch.

K herečce se tahle informace donesla a v talkshow amerického moderátora Andyho Cohena se na téma rozpovídala. „Byla jsem obrovskou a stále jsem obrovskou fanynkou Sexu ve městě. Je to jeden z těch seriálů, které můžete sledovat pořád dokola a nikdy vás neomrzí,“ vyjádřila sympatie k příběhu o čtveřici úspěšných newyorských žen. „Ale musím říct, že jsem velkou fanynkou i Kim Cattrallové a neumím si představit nikoho, kdo by ji v této roli mohl nahradit,“ myslí si hvězda Prciček. „Bylo by to tedy skvělé, ale nemyslím si, že je nahraditelná,“ odpověděla Jennifer Coolodgeová na otázku, jestli by se ráda zhostila role Samanthy.

Video
Video se připravuje ...

Prci, prci, prcičky youtube

Fotogalerie
33 fotografií