Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Misska Fabušová po nehodě s předsedou parlamentu Kollárem: Celoživotní následky!

Autor: jžk - 
17. ledna 2021
06:10

Misska Miroslava Fabušová (37) seděla na konci října v limuzíně s předsedou slovenského parlamentu z hnutí Jsme rodina Borisem Kollárem (55), která bourala. Fabušovou čeká sice operace, zdravotních komplikací se ale zřejmě už nikdy nezbaví!

Misska a modelka Miroslava Fabušová (37) měla na podzim vážný úraz. Seděla totiž ve státní limuzíně Borise Kollára (55), která havarovala během zákazu vycházení. Oba utrpěli vážná zranění a byli hospitalizováni v nemocnici. Kráska se už sice nějakou dobu léčí doma, stále ji ale trápí silné bolesti a následky budou pravděpodobně trvalé, přiznala slovenskému zpravodaji Nový čas.

CT ukázalo, že čtvrtý obratel byl zlomený a plotýnky mezi pátým a sedmým obratlem vyhřeznuté. Budou mi muset vzít vštěp z pánve a dát jej do krku,“ přiznala před časem modelka. Podle informací Nového času na termín operace stále čeká.

Bolestivé následky

Bolesti páteře, migrény, zvracení, chvíle strávené ve tmě a tichu, v úzkosti,“ popsala následky nehody Fabušová, která doufala, že se z nich posbírá sama. Mohlo to však dopadnout mnohem hůř. „Milimetr od míchy zlomený obratel, málem jsem skončila na vozíku. Pravidelné rehabilitace budou samozřejmostí,“ povzdechla si kráska, která teď musí zapomenout na svou oblíbenou jógu. Bolesti ji limitují hlavně v práci, ale i při volno časových aktivitách.

Psychické trauma

Fabušová, která je známá především pro své lechtivé fotografie, je nyní zavřená ve svém bytě, odkázaná jen na sebe a své přátele. „Navštěvuji neurologa a psychologa. Po nehodě mívám nepříjemné sny. Doufám, že mě přijede navštívit rodina, chybí mi pohyb, ale překonávám se a začala jsem péct, alespoň pro sousedy,“ prozradila na sebe. „Ráda bych se vrátila ke své práci, hned, jak to zdravotní stav dovolí,“ neztrácí svůj pověstný optimismus misska.

Tajný ctitel?

Nedávno překvapila nezadanou krásku kytice. „Dostala jsem nádhernou kytici od neznámého ctitele. Velmi mě to překvapilo a potěšilo. Dává mi to sílu žít, sílu se nevzdávat. Chodí mi neskutečné množství pozitivních a povzbudivých zpráv. I když mi chybí má pracovní náplň, vím, že lidé na mě nezapomínají, a to je úžasné,“ dodává potěšeně Fabušová.

illyria ( 17. ledna 2021 14:15 )

Kdyby seděla doma, tak se jí to nestalo...

illyria ( 17. ledna 2021 14:15 )

No, byla ve vládní limuzíně po čas zákazu vycházení...

fico ( 17. ledna 2021 10:28 )

Kdyby nebyla ohnutá mezi sedadla, tak se jí to nestalo.

Zobrazit celou diskusi