O problémech se žalobou bývalé zdravotní sestry Pantoflíčkové z Ordinace v růžové zahradě 2 jsme informovali již loni na podzim. Tím, kdo tzv. incidenční žalobu (tj. žalobu kvůli popření dluhu) na Gajerovou, alias českou dabérku Samathy ze Sexu ve městě, podal, byla firma T&C DOMOV. U té si herečka před šesti lety půjčila 70 tisíc korun a měla je splácet.

Protože ale úvěr do roku 2019, kdy nad sebou vyhlásila osobní bankrot, neuhradila, narostl dluh – dle podkladů firmy – do astronomické částky 476 440 Kč (započtená půjčka, standardní úroky, pokuty, úroky z prodlení – pozn. red.). O tuhle sumu se také v rámci řízení s Gajerovou věřitel přihlásil!

Insolvenční správce ale v době žádosti Gajerové o osobní bankrot zasáhl. Uznal jen pohledávku firmy T&C DOMOV ve výši 169 309 Kč, tedy půjčku a řádné úroky. Další sankce, pokuty a penále, udělené po znesplatnění úvěru, shodil ze stolu!

VIDEO: Drama herečky Gajerové: Dluží už několik milionů! A smutné přiznání hokejisty Jágra.

Video
Video se připravuje ...

Drama herečky Gajerové: Dluží už několik milionů! A smutné přiznání hokejisty Jágra. Bára Horáková, Lukáš Červený

Firma se ale o peníze nad soudem schválenou sumu pokusila zabojovat v rámci už zmíněné incidenční žaloby. „Nelze přihlížet k tzv. nové jistině, která vznikla až zesplatněním úvěru,“ napsal v rámci zamítnutí žaloby insolvenční správce Gajerové Pavel Fabián.

Česky řečeno, neuznal pokuty vzniklé poté, co se Gajerová rozhodla vyhlásit osobní bankrot. Herečka se k situaci odmítla vyjádřit s tím, že vše řeší její správce. 

Gajerová v insolvenci splácí dluh ve výši 4 777 113 Kč. Mezi 41 věřiteli je i její kolegyně a kamarádka Dana Morávková (49), která Veronice půjčila před časem 40 tisíc korun.

VIDEO: Veronika Gajerová: Musela jsem v sobě otevřít staré bolesti

Video
Video se připravuje ...

Veronika Gajerová: Musela jsem v sobě otevřít staré bolesti Adam Balažovič

Fotogalerie
32 fotografií