Herečku Winonu Ryder (49) jistě znáte třeba z filmu Střihoruký Edward, kde si zahrála po boku Johnnyho Deppa, s nímž tehdy chodila. A nedávno jsme ji mohli sledovat v populárním seriálu Stranger Things, na jehož čtvrtou sérii netrpělivě čekáme.

V soukromí se Winona těsně před čtyřicítkou usadila a už deset let žije s podnikatelem Scottem Mackinlay Hahnem, jehož firma vyrábí ekologickou módu. Pár si úzkostlivě hlídá svoje soukromí, takže je na Twitteru ani na Instagramu nenajdete. Jelikož se však rozhodli prodat svůj milovaný světlomodrý dům v San Francisku, můžete se do něj s námi podívat.

Dům z roku 1902 je typickým příkladem koloniálního stylu, který se vyznačuje mansardovou střechou a dřevěnou fasádou. Obložení je v zajímavé světlemodro-bílé kombinaci a na modrou barvu vsadila herečka i při zařizování interiéru. Díky velkoformátovým oknům a terase jsou z domu totiž úchvatné výhledy až na oceán, a tak nábytek a doplňky krásně ladí. Dům byl pro dva opravdu pohodlný, jsou tu tři ložnice a čtyři koupelny.

Při rekonstrukci herečka zachovala spoustu původních prvků – dřevěné schodiště a deskové obložení i elegantní krby téměř v každém z pokojů. Vše doplnila jednoduchým nadčasovým nábytkem, převážně v bílé a neutrálních barvách. O to víc pak zazáří sametové čalounění na židlích a křeslech v azurové barvě, sladěné s polštářky a uměním na stěnách.

Fotogalerie
9 fotografií

Zajímá vás, za kolik svůj milovaný dům herečka prodává, nebo proč si v něm zařídila dětský pokoj, i když děti nemá a nikdy po nich netoužila? To a mnohem víc se dozvíte v březnovém čísle Blesku Bydlení, které je od 17. 2. na novinových stáncích. Nebo si ho můžete pohodlně objednat z domova v tištěné či elektronické verzi v našem iKiosku.