„Nikdy jsem se nechtěla vdávat, oficiálně se vázat,“ přiznala před časem pro magazín Ona Dnes Eva s tím, že se bála, aby vztah nezkrachoval a ji netrápily tahanice o majetek či děti. „Jsem prostě žena, která k dítěti potřebuje mít absolutně pohodové zázemí, ne primárně v penězích, ale ve vztahu,“ prozradila Jurinová.

Toho pravého muže, s nímž chtěla být už „na furt“, jak sama říkala, pak našla ve svém muži Václavovi. „A to se stalo, až když mi bylo 35 let,“ uvedla s tím, že o dětech pak s manželem skutečně začali přemýšlet. Jenže osud tomu asi chtěl jinak...

VIDEO: Utajená smrt Evy Jurinové! A Janečková po nevěrách manžela: I ona se přiznala

Video
Video se připravuje ...

Utajená smrt Evy Jurinové! A Janečková po nevěrách manžela: I ona se přiznala. Blesk

„Když jsme o dítěti začali s manželem uvažovat, přišla nabídka z Novy na moderování hlavních večerních zpráv. A tehdy jsem se musela rozhodnout – buď dítě, nebo kariéra. Neuměla bych zvládnout všechno najednou,“ vysvětlovala brunetka, která tak kariéře a práci snů obětovala děti.

Choť Václav ji prý v jejím rozhodnutí podpořil a vše nechal na ní. Nakonec toho Eva prý nelitovala. „Jsem nenapravitelná fatalistka, kdybych měla být matka, tak jsem. Do rozhodnutí jsem se nenutila, rozhodlo se to samo přirozenou cestou,“ dodala pro Ona Dnes moderátorka, která vysílala léta po boku Zbyňka Merunky (70). 

VIDEO: Zemřela Eva Jurinová (†67): Připomeňte si hvězdu Novy, když jako starostka oddávala !

Video
Video se připravuje ...

Zemřela Eva Jurinová (†67): Připomeňte si hvězdu Novy, když jako starostka oddávala! Jan Doležal, Lukáš Červený

Fotogalerie
41 fotografií