Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Je vaše váha stále jak na houpačce? Možná jste závislí na cukru…

15. ledna 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Sladkou chuť máme od dětství spojenou s odměnou i oslavou. Kde je ta hranice, kdy už jde o závislost vedoucí k nadváze? Řešením rozhodně není „zákaz“ všeho sladkého. To už jste párkrát zkusili, ne? Raději dejte do klidu své hormony, které stojí za tím, že se při pohledu na sušenky nemůžete udržet a tuky na vašem bříšku stále přibývají.

Naplňte svůj jídelníček dobrotami, které vás zasytí a uspokojí. Že vám jde ze všech výživových doporučení hlava kolem? Dopřejte si 21 dní s Restart jídelníčkem. Vyvážená jídla, která připravíte do 30 minut. Už po pár dnech si na sladké ani nevzpomenete a hlavně ‒ začnete zase hubnout.

Autor: Restarthubnuti.cz

ZÁVISLOST NA CUKRU SE PROJEVUJE JEMNÝMI SIGNÁLY. ZDE JSOU TŘI NEJČASTĚJŠÍ:

1.      Chuť na jídlo plné sacharidů máte především večer

Jedním z  příznaků závislosti na cukru je večerní chuť na sacharidová jídla. Láká vás představa vychutnat si velkou misku těstovin nebo si namazat několik krajíců chleba? Jak moc jsou tyto chutě neodbytné, tak silnou závislost na cukru máte.

Autor: Restarthubnuti.cz

2.      Odměňujete se sladkým

Ukazatelem závislosti na cukru může také být vaše odměňování se sladkým za podaný výkon. Jdete cvičit pouze proto, abyste si pak mohli dopřát něco sladkého jako odměnu? Po náročném dnu v práci si „za odměnu“ koupíte tyčinku?

Autor: Restarthubnuti.cz

3.      Pokusili jste se s cukrem skoncovat, ale neuspěli jste

Je to podobné, jako když se drogově závislí pokoušejí skoncovat se svým zlozvykem. Pouhé radikální vyřazení cukru z diety často vede k selhání a následně zvýšená dávka cukru ukazuje na závislost. Vzhledem k množství cukru, které je v každodenním životě všude kolem nás, je omezení konzumace cukru velkou výzvou.

Autor: Restarthubnuti.cz

Co s tím? Restartujte svůj jídelníček!

Jakmile vaše tělo dostane pravidelný přísun živin, uklidní se vaše hormony, a tím i šílené chutě na sladké. Potřebujete dostatek vlákniny, kvalitní rostlinné bílkoviny i dobré tuky. Restart jídelníček vám za 21 dní zkrotí chutě na sladké a rozjede zdravé hubnutí. Bez počítání kalorií, snadné recepty z dostupných surovin, jídla hotová do 30 minut, nákup jen 1× týdně. Restartjidelnicek.cz

Autor: Restarthubnuti.cz

P.S. Chcete umět mlsat bez výčitek? Nepřibírat na váze, kdykoli si dáte něco dobrého? Naučit se chystat dezerty, které jsou zdravé? Pak vyzkoušejte Sladký Restart.