Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Uniklo ze scénáře Slunečné: Pavelka uteče od Batulkové!

/
  • Na co se mohou diváci těšit ve Slunečné v roce 2021?
    12. ledna 2021 ● 08:45

    Hrdinové seriálu Slunečná se dnes vracejí na obrazovku Primy. Duchovní otec René Decastelo (47) hodně přitvrdil. Nejhůře v nových dílech dopadne rodina Vacků. Syn Štěpán přijde o ledvinu, a tím vyjde najevo, že jeho otcem není starosta Vacek neboli Ondřej Pavelka (65). A těhotná dcera Julča v podání Lucie Polišenské (34) konečně přivede na svět potomka.

  • 1.

    Štěpán a jeho rodiče Vackovi: Propitá ledvina odhalí nevěru

     

    Seriálový Štěpán Vacek (Jan Plouhar) není spokojený v manželství se Sylvou Popelkovou (Bárou Jánovou) a řeší to alkoholem. Nezřízeným pitím si zničí ledvinu a na pořad dne opět přijde dárcovství od členů rodiny. Vyjde najevo, že Lída (Dana Batulková) si syna upletla s manželem své kamarádky Leošem Kratinou (Davidem Prachařem). Její doposud podpantoflový manžel Franta (Ondřej Pavelka) se konečně pochlapí, práskne dveřmi a nevěrnici opustí. Situaci přijede zachránit jeho matka, přísná statkářka Valentýna (Libuše Švormová). „Libuše je bezvadná, jsem moc rád, že se tady objevila. Je s ní legrace a pozor, ještě to všechno bude hodně napínavé,“ řekl Aha! Ondřej Pavelka. 

    Hrdinové seriálu Slunečná
    Autor: TV Prima

  • 2.

    Julča: Těhotná přes 9 měsíců?

     Týnina nejlepší kamarádka Julča (Lucie Polišenská) snad po více než devíti měsících konečně přivede na svět syna Vašíka a vše je zalito sluncem. Jak dlouho přenášela, ví jen seriálový bůh... Její veterinář (Martin Sitta) by se láskou k nim strhal. Komplikace nastanou až ve chvíli, kdy se novopečená matka nechá přes svou racionální povahu zatáhnout do natáčení filmu.

    Slunečná stále jede!
    Autor: TV Prima

  • 3.

    Týna a Janek: Láska dostane zelenou

     

    Hlavní hrdinka Týna (Eva Burešová) může konečně po všech peripetiích před kamerou rozehrát své city k Jankovi (Marku Lamborovi). Po všech nedorozuměních o domluvách po smrti se stále zjevujícího tatínka Popelky (Oty Jiráka) si Týna uvědomí, že o Janka nechce přijít. „Fanoušci seriálu se dočkají situací, na které dlouho čekali,“ slibuje Burešová. Stejně se ale objeví drobné mráčky, které občas zakryjí oběma zamilovaným zářící slunce. 

    Týna s Jankem jsou hlavními postavami seriálu
    Autor: TV Prima

  • 4.

    John Linhart: Místo svatby únos!

     

    Jankův otec a úspěšný podnikatel John Linhart (Maroš Kramár) se konečně rozhoupe a chce si přítelkyni Denisu (Evu Josefíkovou) vzít, než přivede na svět jejich společného potomka. Najednou ale beze stopy zmizí. Asistentka Hana (Eva Holubová) začne mít podezření, že se John stal obětí únosu. Její karty přece nelžou!

    Slunečná stále jede!
    Autor: TV Prima

  • 5.

    Podrazák Roman: Nedá si pokoj

     

    Linhart starší vyrazil svého synovce, podrazáka Romana (Filipa Tomsu) z firmy Solange. Všichni si myslí, že je zničený a přestane na chvíli škodit. Roman se ale rozhodl, že to nenechá jen tak. Chce elektrárnu ve Slunečné postavit za každou cenu. Bude bojovat se všemi, třeba i s celou vesnicí.    Erika: Odejde od Toma? Zdá se, že vztah mezi herečkou Erikou (Kristýnou Kociánovou) a Tomem (Filipem Blažkem) je na dobré cestě. Erika si rozumí s jeho dvěma kluky a ti ji taky milují. Tomova bývalá tchyně (Zdena Herfortová) se sice snaží škodit co nejvíce, ale větší zkouškou nově rozkvetlé lásky bude dilema, zda Erika přijme zajímavou pracovní nabídku.

    Filip Tomsa v seriálu Slunečná
    Autor: FTV Prima

  • 6.

    Nejsledovanější pořad

    Seriál Slunečná byl v loňském roce  nejsledovanějším pořadem na Primě. Zároveň se stal nejsledovanějším dlouhodobě vysílaným televizním seriálem. Epizodu vysílanou v úterý 14. dubna si nenechalo ujít 1 625 000 diváků starších patnácti let. Průměrně sledovalo seriál v úterý i ve čtvrtek 1 320 000 diváků.

    Video
    Video se připravuje ...

    Finále Slunečná 2020 TV Prima

  • 7.

    Fotogalerie
    75 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

Jarda3: . . . . SIMULOVALA . . .
-
Chudák čeština.

(13. 01. 2021 10:48)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy