I když tvrdila, že se podruhé vdávat nechce, tak na žádost o ruku řekla ANO! Alice Bendová se na sociální síti pochlubila zásnubním prstenem, který zdobí několik malých briliantů. 

To ti to trvalo, Ty můj blboune nejapnej. A nejsi vůbec romantik, ale ten prstýnek je pohádkovej a náramnickej. Tak přátelé, já jsem na mladý kolena zasnoubená,“ okomentovala herečka fotky s nádherným prstýnkem na levém prsteníčku. 

VIDEO: Prozření Alice Bendové po osmi letech vztahu: Svatba nebude!

Video
Video se připravuje ...

Prozření Alice Bendové po osmi letech vztahu: Svatba nebude! Markéta Reinischová

Přitom před rokem a půl tvrdila opak, a o veselce ani nesnila. „My jsme o svatbě kdysi mluvili, ale pak jsme si řekli, že je to zbytečné. Je nám spolu takhle krásně, Míša je strašně hodný chlap, který ví, co chce, a na nic si nehraje. Mám štěstí, že jsme se potkali, děláme spolu tolik věcí a hlavně spolu pořád mluvíme," svěřila se Blesku herečka.

Zda svatbu stihnou letos, není zatím jisté, protože stále platí koronavirová opatření nařízená vládou, která velkým svatbám nepřejí. To se ale do léta může změnit, a Alice stane před oltářem. 

Poprvé se vdávala v roce 2004 za podnikatele Václava Bendu, s nímž má syna Vašíka (13) a dceru Alici (10). Manželství vydrželo 13 let. 

VIDEO: Alice Bendová: Já stará bába vedle chlapa, co zhubl 14 kilo

Video
Video se připravuje ...

Alice Bendová: Já stará bába vedle chlapa, co zhubl 14 kilo 

Fotogalerie
54 fotografií