Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Slunečná: Pokus o znásilnění, odchod Karolíny a Lukáše a Tom s Erikou v posteli

Video se připravuje ...
Slunečná opět na obrazovkách
VIDEO: TV Prima
12. ledna 2021 | 06:00

Slunečná je tu zpět v nové sezoně a hned v prvním dílu se toho zase semele docela dost. Dojde na rvačku, žádost o ruku, líbačku a vypadá to, že některé postavy snad opustí Slunečnou. Kam má kdo namířeno?

Honzák vyhrožuje opět Jankovi, že pokud nedostane peníze, o které jeho otce připravil John, tak mu zatopí. Jankovi ujíždějí nervy, ale Vilda ho klidní, aby se nenechal Honzákem vyprovokovat. Týna a Julie s potěšením konstatují, že Jankova tiskovka zabrala, protože se do penzionu vracejí hosté.

Týna si Janka váží, že tiskovku udělal. Julie by chtěla, aby se s Jankem dala Týna dohromady, ale Týna ji ubezpečuje, že jsou pouze obchodní partneři. Na statek dorazí rozlícený Said, který si myslí, že je Janek mafián. Janek mu ukáže veškeré účetnictví a Said se uklidní. Slibuje, že jejich spolupráce nekončí. Jenže večer se opije a vleze Týně do ložnice. Janek přiběhne na pomoc, když slyší křik, a pořádně dá Saidovi za vyučenou. To ovšem zbitý Said nenese dobře a skončí spolupráci. Týna je vyděšená a do toho se bojí, že bez jeho peněz to nezvládnou. Janek ji uklidňuje a přitom se políbí.

Lukáš dostane nabídku od svého známého, aby odjel do zahraničí pracovat na jeho kliniku. Zaslechne to Karolína a chce jet s ním. Jenže to řekne tak nešikovně, že to vypadá, jako by o něho začala mít zájem až ve chvíli, kdy má dobrou nabídku. Lukáš se naštve a řekne jí, že on nemá zájem. Karolína se rozhodne, že co možná nejdříve odjede ze Slunečné.

Kluci řeknou Profesorovi, že Plesníková vyzvídala, jestli Tom bydlí s Erikou. A pak někam telefonovala. Profesor je nabádá, aby o tom Tomovi řekli. Kluci se rozhodnou Toma s Erikou sestěhovat k Erice do pokoje. A řeknou oběma o tom, že Plesníková zřejmě opět volala na sociálku. Tom je ze sestěhování s Erikou nervózní, ale nakonec s ní ulehne do manželské postele. Na víc si netroufne, je to na něho příliš rychlé. Erika se tím baví.

Roman tvrdí Kláře, že stále pracuje v Solange. Koupí jí snubní prsten a požádá ji o ruku. Jenže Klára přijde na to, že v Solange nepracuje, a jejich vztah ukončí.