Krásná podnikatelka byla nalezena oběšená ve vlastním fitness centru v pátek odpoledne. Nikdo to nečekal! Posledních několik měsíců Zuzana totiž zasvětila boji získat zpět do péče své dvě dcery, o které přišla kvůli závislosti na alkoholu. Soud je svěřil do péče otci, na kterém nicméně na sociálních sítích nenechala nit suchou. Blesku se podařilo navázat s ním kontakt a získat jeho vyjádření k celé situaci. „Je mi to velice líto. Se Zuzkou jsem prožil deset let a ať to bylo, jak chtělo, prvních osm bylo hezkých. Mé dcery přišly o maminku,“ svěřil se Filip Drnek, pro kterého byla manželčina sebevražda nečekaná.

Dosáhla svého

On přitom ze všech nejlépe věděl, s jakým démonem se potýká. „Zuzka šla do sebe, právě kvůli dětem. Poslední dva měsíce se začala zlepšovat. Přestala pít a začala to být zase ta holka jako dřív. Proto jsem jí svěřoval mnohem více dětí, a dokonce jsme se domlouvali na střídavé péči, což bylo to, o co bojovala celou dobu a ne vždy zrovna čestně,“ popsal Blesku.

VIDEO: Tragický víkend showbyznysu: Zemřeli režisér Filip, zpěvák Stypka, hvězda Prostřeno a folkový zpěvák

Video
Video se připravuje ...

Tragický víkend showbyznysu: Zemřeli režisér Filip, zpěvák Stypka, hvězda Prostřeno a folkový zpěvák Blesk

Naschvály manželovi

To víceméně potvrdil i člověk ze Zuzanina okolí. „Dělala mu hrozné peklo. Pamatuji si, když Zuzka začala vysílat na instagramu opilá, řekla, že ji manžel s kamarády skopali před jejím domem, a poprosila mě před ním o ochranu. Rychle jsem ale pochopil, že to byl výmysl nemocné ženy,“ popsal dění mezi manželi. „Mám svědomí čisté, nikdy jsem na ni nevztáhl ruku a vše jí odpustil, mohl za to alkohol,“ stojí si za svým Drnek.

Proč se zabila?!

Právě muž, který si v manželství sáhl na dno, má pro její zkrat vysvětlení. „Jediné, jak si to dokážu vysvětlit, je, že jak začala střízlivět, docházelo jí, co vše udělala. Navíc najednou měla zpět i dcery, a nezvládala je. Já se teď hlavně soustředím na to, aby holčičky nic nepocítily a byly šťastné,“ tvrdí Filip Drnek s tím, že určitě Zuzanu vládní nařízení zasáhla, ale rozhodně nejsou důvodem pro její tragický čin. „Naše firmy jsme museli jako mnoho dalších dotovat, ale situace není taková, abychom kvůli ní páchali sebevraždu,“ má jasno Filip.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Fotogalerie
7 fotografií