Když se filmová Zloba naposledy procházela ulicemi Kalifornie, měla polovinu obličeje zakrytou šálem a postavu ukrývala pod teplým kabátem. Zvěsti o tom, že se někdejší sexsymbol Hollywoodu potýká s anorexií, tak na chvíli utichly. S jejím novoročním výletem do obchodů, k němuž přizvala své dcery Zaharu (16) a Vivienne (12), se ale znepokojení fanoušků znovu umocnilo.

VIDEO: Účes podle Angeliny Jolie, který hravě zvládnete.

Video
Video se připravuje ...

Účes podle Angeliny Jolie, který hravě zvládnete. David Hanuš

Fotografové zachytili exmanželku Brada Pitta (57) na nákupech na Melrose Ave v Los Angeles. Na sobě měla jednorázovou modrou roušku a volné bílé šaty, pod nimiž se rýsovala její štíhlá postava. Zplihlé hnědé vlasy budily poněkud nezdravý dojem. „Je strašně pohublá,“ reagoval na snímky jeden z příznivců paní Smithové. „Vypadá úplně jinak než posledně,“ zaznělo překvapeně z dalšího komentáře.

Většina se ovšem shodla, že Angelina je čím dál krásnější. „Je to prostě královna!“ klanil se jí v tweetu přední fanoušek. „Božské tělo a úžasný vkus,“ chválil její monochromatický outfit další. Jolie má na letos připravené celkem tři filmy, v nichž září v hlavní roli. Vzhledem k sílící druhé vlně koronavirové pandemie ale není jisté, kdy se podívají do kin, případně na streamovací služby.

VIDEO: Angelina Jolie jako Zloba v pokračování Maleficent

Video
Video se připravuje ...

Angelina Jolie se vrací jako Zloba! Maleficent ukázala první trailer! Falcon

Fotogalerie
85 fotografií