Anastasia Chocholatá, co naposledy na plátnech kin zazářila jako hlavní hrdinka poslední pohádky Zdeňka Trošky (67) Zakleté pírko, a rovněž ve sportovním drama Smečka, z televizních obrazovek na nějakou dobu zmizela.

Například z výše zmiňovaného Modrého kódu odešla (k upřímnému zármutku mnoha fanoušků) na vlastní žádost, jelikož se potřebovala soustředit na blížící se maturitu - a nedokázala sladit nároční pracovní tempo se studiem. Na sociálních sítích je, stejně jako všechny její vrstevnice, však stále velice aktivní.

Jejím prozatím posledním příspěvkem se stal černobílý snímek s popiskem „moje nejlepší kámoška“. Obě dámy na fotografii mají stejnou puntíkovanou sukni, stejnou koženou bundu, podobný účes, tedy delší mikádo, a oběma to velice sluší. A obě si jsou i nápadně podobné!

Mnohé Anastasiiny fanoušky jistě při pohledu na fotku napadlo, že tou nejlepší přítelkyní je její starší sestra. Jenže realita je daleko zajímavější: „Moje maminka, kdyby to někdo nepoznal,“ doplnila totiž mladá herečka ke snímku. Pro jistotu.

VIDEO: Pohádka Zakleté pírko s vodníkem Pavláskem představuje trailer

Video
Video se připravuje ...

Pohádka Zakleté pírko s vodníkem Pavláskem představuje trailer Cinemart

Najednou není pochyb o tom, po kom Anastasie, co v Modrém kódu marně toužila po Matym Bojanovi v podání Davida Gránského (28), podědila svůj půvab. Jsou totiž jako přes kopírák. Díky tomu si může být Anastasia jistá, že i v pokročilejším věku bude vypadat naprosto báječně. Geny jsou zkrátka geny, ty se už nezmění...

Své mamince Anastasie rovněž vděčí i za svůj úspěch před kamerami: už jako malé dítě ji zaregistrovala do castingové agentury, a okaté děvčátko, co odmalička milovalo zpěv a tanec, záhy slavilo své první úspěchy.

VIDEO: David Gránský o dítěti: Rodičovské plány mu zhatil koronavirus!

Video
Video se připravuje ...

David Gránský o dítěti: Rodičovské plány mu zhatil koronavirus! Kisa Císařová

Fotogalerie
41 fotografií