O novém působení populární moderátorky informoval web mediar.cz. Písařovicová se připojí k někdejším kolegům Daniele Drtinové (50) a Martinovi Veselovskému (48) na internetové DVTV. Nastoupit má 1. května, užije si tedy čtyřměsíční prázdniny. „Původně jsme si tu novinku chtěli nechat až na jaro, ale protože nejsme úplně přeborníci v poker face, tak jsme to už nevydrželi,“ prozradil přímo na DVTV Veselovský.

Na obrazovce se k němu a Drtinové za zvuku fanfár objevila právě Písařovicová. „Moc děkuji za důvěru, kterou ve mě vkládáte, a za sebe můžu říci, že se těším na práci u vás a s vámi,“ pozdravila diváky Daniela v roušce. Veselovský ji pak vyzval, aby si ji sundala, aby se přesvědčil, že nekoupili zajíce v pytli, tedy v respirátoru. „Sleduji vás od začátku a moc se mi líbí rozhovory, jaké děláte,“ vysvětlila poté Daniela svůj přestup.

VIDEO: Zemřel Ivo Niederle! Mašlíkové rozvod nebude přátelský! A kam odešla Písařovicová?

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Ivo Niederle! Mašlíkové rozvod nebude přátelský! A kam odešla Písařovicová? Blesk

„Nebylo to snadné rozhodování, ale cítím, že pro mě teď nastal čas na změnu,“ uvedla při svém odchodu z ČT Daniela. Teď ale přiznala, že tak velká změna a zvolnění ji přeci jen nečeká. „To mi asi neprojde,“ smála se.

V České televizi pracovala od září 2006, nejdříve jako reportérka ekonomických zpráv v pořadu Ekonomika ČT24. Propracovala se až k moderování hlavní zpravodajské relace Události.

VIDEO: Písařovicová přiznala, co má s Jágrem! Dal je dohromady Karel Gott

Video
Video se připravuje ...

Písařovicová přiznala, co má s Jágrem! Dal je dohromady Karel Gott Markéta Reinischová

Fotogalerie
42 fotografií