Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mladík (23) zavraždil svou mámu: Kolem umírajícího těla pak se sestrou (14) tančil

Syn (23) zavraždil mámu: Kolem umírajícího těla pak tančil se svou malou sestrou (14)
Syn (23) zavraždil mámu: Kolem umírajícího těla pak tančil se svou malou sestrou (14)  (Autor: Utah County Jail)
Autor: jel - 
6. ledna 2021
19:56

Otřesná událost se stala třiadvacátého prosince ve Springville v americkém Utahu. Mike Lopez (23) posilněný marihuanou vešel do kuchyně, kde seděla jeho máma Victoria Ramirezová (†43) a jeho dvě sestry ve věku čtrnácti a sedmnácti let. Svou matku zavraždil a pak společně se sestrou tančil u jejího těla!

Podle policie si měl Lopez přisednout k matce a namířit na ni brokovnicí. Poté obě dvě sestry opustily místnost, mladší prý na bratra kývla a schovala se v koupelně, starší zůstala za dveřmi. „Vím, že mě jdeš zabít a miluji tě,“ řekla paní Ramirezová před svou smrtí synovi, který ji následně střelil do krku. 

Čtrnáctiletá dívka se poté vrátila do kuchyně, kde začala hladit vlasy umírající matce a pak ji Lopez chytil za ruce a společně tančili hned vedle krvácejícího těla, což sám policii přiznal. Mezitím se starší sestra zamkla v koupelně, odkud utekla oknem a zavolala příbuznému. Ten ihned zalarmoval policii.

Když strážci zákona dorazili, nalezli Lopeze ve vaně, o níž byla opřena brokovnice. Byl zatčen a převezen do vězení, vyšetřovatelům údajně řekl, že mu „někdo řekl, ať to udělá“. Policie uvedla, že čtrnáctiletá dívka se během výslechu chovala velmi podivně, tvrdila, že žena, která byla zastřelena, nebyla její matka, a když se jí zeptali, jestli s bratrem vedle těla tančila, usmívala se. Během rozhovoru s vyšetřovateli prý nevykazovala žádné emoce. Soud s Lopezem bude pokračovat 12. ledna.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání