Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dva mladíci z Nového Města pod Smrkem si objednali šest pizz: Kurýra místo placení zmlátili a okradli

Autor: chal - 
6. ledna 2021
18:09

Šokující zážitek má za sebou kurýr pizzerie z Frýdlantu. Mladík dovezl šest pizz k domu, kam si je objednala dvojice mladých mužů z Nového Města pod Smrkem. Kurýr se do pizzerie sice vrátil bez pizz, peníze ale nevezl.

Dvojice zákazníků ho totiž místo zaplacení napadla. „Pánové na mě čekali, přišli, dal jsem jim účtenku, přečetli si, kolik to stojí, mrskli mě na auto a dostal jsem ránu. Pak mě posadili do auta, dostal jsem ještě jednu a poslali mě domů. Pizzu si vzali, já jsem odjel,“ popsal kurýr Oliver nepříjemný zážitek pro televizi Nova.

Mladý řidič si ještě vyslechl výhrůžku, aby nevolal policii. Tu nakonec kontaktovala majitelka pizzerie, pro kterou kurýr pracuje. „Snažíme se udržet zaměstnance, prodáváme přes okýnko, zůstáváme na nule a dočkáme se toho, že nás přepadnou,“ sdělila Nově majitelka restaurace.

Otřesný zážitek mladého kurýra vyděsil. Do Nového Města pod Smrkem nyní nejezdí a podle svých slov je podezíravý. Útočníci, kteří trauma způsobili, skončili v rukách policistů.

„Dvaadvacetiletému muži jsme sdělili obvinění ze zvlášť závažného zločinu loupeže, za který mu může hrozit trest do deseti let,“ uvedl pro TV Nova policejní mluvčí Vojtěch Robovský. Jelikož druhému agresorovi ještě nebylo 18 let, hrozí mu trest poloviční.

Video  Sebeobrana: Přepadení na ulici? Naučte se tyto dva pohyby, abyste se ubránila!  - Adam Balažovič
Video se připravuje ...

ostuda ( 6. ledna 2021 18:30 )

v době stanného práva snad trest dvojnásobný. nebo se to na mladíky nevztahuje?

ostuda ( 6. ledna 2021 18:23 )

milé děti … …

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání