Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Do kamionu na Kladensku museli hasiči vlézt střechou: Uvnitř našli mrtvého muže!

Autor: rc, dm - 
5. ledna 2021
18:39

Policisté a hasiči v úterý v podvečer zasahovali v obci Velká Dobrá na Kladensku. Na parkovišti u benzinové pumpy bylo v kamionu nalezeno bezvládné tělo! Podle informací Blesku se jedná o muže středního věku.  V případu je nařízena pitva.

Na tísňovou linku 112 v úterý odpoledne volal očitý svědek s tím, že na parkovišti u benzinové pumpy v obci Velká Dobrá stojí kamion, v němž je tělo muže, který nejeví známky života. Na místo se okamžitě rozjela policie.

„Oznámení jsme dostali ze 112 v 15:45, že by se na parkovišti u benzinové čerpací stanice ve Velké Dobré měla nacházet v uzamčeném kamionu zřejmě nacházet osoba bez známek života,“ uvedla pro Blesk.cz mluvčí policie Monika Schindlová s tím, že na místo vyrazili hasiči.

„Hasiči se dostali dovnitř střešním okénkem, potom kabinu odemkli,“ dodala mluvčí s tím, že uvnitř byl skutečně mrtvý muž. „Mělo by se jednat o řidiče kamionu cizí státní příslušnosti ve středních letech,“ dodala Schindlová s tím, že je na místě koroner. Podle informací Blesku měl mít nakládku už v neděli. Na smluvené místo však nedorazil. Příčinu úmrtí určí zdravotní pitva. 

VIDEO: Mladík chtěl spáchat sebevraždu, strážník mu to rozmluvil.

Video  Mladík chtěl spáchat sebevraždu, strážník mu to rozmluvil.  - Městská policie Praha
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání