Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zlatou mládež karanténa netrápí: Pochlubila se luxusem, obřími bazény i domácími kinosály

Autor: jel - 
7. ledna 2021
10:39

Rok 2020 jsme byli nuceni z velké část strávit doma v karanténě. Většinu roku nebylo možné chodit do kina, nebo bazénu. Bohaté děti na instagramu a TikToku ovšem ukazují, že pro ně to nebyl nejmenší problém. Přepychové domovy, které na sociálních sítích prezentují, jsou totiž často vybaveny nejluxusnějšími bazény i obrovskými kinosály.

Trávit karanténu v takovém domě by se asi líbilo každému z nás. Jana Levencevová, která žije v Moskvě, se minulý týden pochlubila úžasným výhledem, který má přímo z okna svého pokoje. Jen o pár dní dříve hvězda sociálních sítí ukázala také svou nádhernou mramorovou kuchyň.

Anya A. zase zveřejnila fotku, jak v drahých šatech odpočívá na plyšové sedačce, a nezapomněla připojit komentář o tom, ať jsou lidé doma. „Nebojte se, zůstaňte doma a pijte džus,“ napsala Ruska, která má téměř 300 tisíc sledujících.

Video  Milionář se předváděl v ulicích New Yorku, které vylidnila pandemie covidu.  - Instagram
Video se připravuje ...

@dj.darrelll

had to repost this kinda blew up..🥺 ##fyp ##houseparty ##movingout ##richkidsoftiktok

♬ original sound - DJ⚡️

I na TikToku se objevil bezpočet videí, na nichž bohaté děti představují sídla, v nichž žijí. Na videích nechybí bazény, domácí kina ani mramorové chodby! „Každý má doma místo, které mu připadá úžasné. Může to být tajná skříňka, u nás doma je to toto,“ říká uživatelka Ash, když natáčí chodbu jejich domu, která vypadá jako vstup do zámku.

Podívejte se v galerii na honosné domy bohatých dětí i na to, jak tráví Vánoce.

Andrejko Bures ( 8. ledna 2021 14:32 )

Boha jeho kdě ty sopliaci čerpajů?
Aj keď henten domácí konosál vyzerá ako bábikové divadlo. V Pruhonicách máme s Monikou o vela krajše.

Bara Mrazkova ( 7. ledna 2021 19:43 )

Hej vy, debilvi závisti i ubozaci JA Jim vše preju nevyrostla jsem zrovna v nedostatku i když jsem taky, poznala svoje jako malá a dost brzy ale přeji jim to vždyť jste to vy kdo kouká na jejich priblbla videa a nevědomky jim vlastně zalujete tenhle život tak sklapnete a dete zpátky kam patříte zpět do stoky krysy

sidneyfoster ( 7. ledna 2021 13:35 )

Skoro jak u nás doma. Akorát naša bába nemá holej zadek.

Zobrazit celou diskusi