Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krásnou letušku (†23) našli na Nový rok mrtvou v hotelové vaně, z jejího znásilnění obvinili 11 mužů

Autor: shp - 
6. ledna 2021
10:19

Krásná filipínská letuška Christine Angelica Daceraová (†23) zemřela děsivou smrtí, kterou si rozhodně nezasloužila. Její bezvládné tělo našli v hotelové vaně v apartmá, kde byla v obklopení 11 mužů. Ti byli obviněni z jejího znásilnění a vraždy. Stevardka byla bohužel po převozu do nemocnice prohlášena za mrtvou.

Policie dotyčné zatkla a obvinila na Nový rok poté, co našla Christinu ve vypuštěné vaně nacházející se v hotelovém pokoji, kde se skupinou lidí slavila Silvestra. Jak uvedl web Daily Star, krásná brunetka přitom znala pouze tři z 11 obviněných mužů, kteří byli její přátelé. Zbytek byli pro ni cizinci.

Obvinění dotyčných bude možná ještě překvalifikováno. Strážci zákona čekají na výsledky pitvy a toxikologických rozborů její krve. Na genitáliích nebohé byly objeveny tržné rány a sperma. Navíc měla po celém těle modřiny a šrámy, takže to vypadá, že se útočníkům bránila.

Populární letuška

Christina byla velmi populární na sociálních sítích. Na instagramu má přes 82 tisíc sledujících fanoušků, kteří ji obdivovali jako letušku cestující po celém světě i jako fitness nadšenkyni. Po krásce smutní její rodina, která s ní bohužel kvůli jejímu zaměstnání nestrávila vánoční svátky.

První Vánoce pryč z domova,“ uvedla letuška z města General Santos na instagramu před týdnem. Po její smrti se to na jejím profilu jen hemží smutnými vzkazy. „Děkuji za sdílení tvé překrásné duše, Tino. Leť vysoko. Modlíme se za tebe,“ stojí v jednom z nich. Další je od kolegyně.

Vzkazy do nebe

Vždycky si budu vážit a s láskou vzpomínat na tvoji laskavost v práci. Ať se ty i tvoje rodina dočkáte spravedlnosti, kterou si zasloužíte,“ uvedla spolupracovnice na sociální síti.  Christina bude chybět mnohým...

Nechvalně proslulý kriminální případ z Česka: Smrt Aničky

savkc ( 6. ledna 2021 16:02 )

Taky bys potřebovala pořádně prom-rd-dat, ale nikdo o takový hnus nestojí. Tak si alespoň zanadávej...

issabella66 ( 6. ledna 2021 13:41 )

snad si tě korona najde ty lůzo odporná

savkc ( 6. ledna 2021 13:17 )

Ani bych NEŘEKL že KRÁSNÁ jako důkladně PROM-RDA-NÁ

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání