Černobílé fotky nejsou sice příliš lichotivé, ale hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 se za své tělesné nedostatky přestala stydět. A že z nich mívala pořádné mindráky!

„Já a moje tělo spolu svádíme nekonečně dlouhé souboje. Od nenávisti k sobě samé po první lekce zdravé sebelásky, kterou jsem si začala ordinovat ale až rok zpět…“ přiznala problémy se sebevědomím.

Neustálé jojo efekty a snaha vyhovět obecným trendům a nárokům »na krásu« jí prý podlamovaly psychiku natolik, že si řekla dost! „Takhle teď vypadám. Tohle jsem já. Tohle je tělo, které má celulitidu, špeky na břiše a tři brady. Já vím, že nevypadá dokonale, ale nejsem modelka z katalogu. A víte co? Tohle tělo mi zachránilo život!“ popsala otevřeně.

VIDEO: Anna Julie Slováčková vypouští do světa nový klip a singl Sluneční zář

Video
Video se připravuje ...

Anna Julie Slováčková vypouští do světa nový klip a singl Sluneční zář Youtube.cz

„Otvírám vám tu další Pandořinu skříňku. Konečně přijímám sama sebe taková, jaká jsem,“ uzavřela kapitolu s tím, že jejím novoročním předsevzetím je začít sportovat. Ale ne kvůli »tajli«, ale pro zdraví a dobrý pocit. „Ve zdravém těle zdravý duch, říká se. Sport jsem vždy milovala a ta kondice se za rok nemoci vypařila. Budu prostě dělat pro své tělo a hlavu (!) to nejlepší,“ uzavřela.

Daleko nejzásadnější jsou pro dceru Dády Patrasové (64) a Felixe Slováčka (77) zprávy o jejím zdravotním stavu. A ty chodí už jen povzbudivé. Metastáze po operaci zmizely, výsledky krve jsou v pořádku a sono neukázalo žádné nové nálezy. Akorát teď musí chodit každé tři měsíce na kontroly.

VIDEO: Nemocná Anna Slováčková: Doktoři zdvihli varovný prst! Od čeho ji zrazují?

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Nemocná Anna Slováčková: Doktoři zdvihli varovný prst! Od čeho ji zrazují? Pavlína Horáková

Fotogalerie
46 fotografií