Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tragický konec pátrání po Jonatanovi (†19): Mladík o silvestrovské noci utonul!

Autor: rc - 
4. ledna 2021
15:03

Tragicky skončilo pátrání po mladíkovi z Olomouce. Jonatan Š. zmizel o silvestrovské noci. Po devatenáctiletém chlapci marně pátrali rodiče, kteří prosili o pomoc širokou veřejnost. Právě jeho otec oznámil na sociální síti smutnou zprávu.

V Olomouci na Silvestra, kdy Česko s radostí oslavovalo příchod nového roku, zmizel Jonatan Š. Od silvestrovského večera o něm jeho rodiče neslyšeli. Po devatenáctiletém mladíkovi začala pátrat policie, ale do pátrání se zapojili i jeho rodiče. „Naposledy viděn 1. 1. po 2:00 v Olomouci, Masarykova třída,“ napsal na sociální síť otec, který prosil o pomoc širokou veřejnost. Pátrání trvalo několik dní, ale po Jonatanovi ani stopy.

V pondělí však přišla zdrcující zpráva. Pátrání bylo ukončeno. „Mohu potvrdit, že v současné době prověřujeme okolnosti související z nálezem utonulého devatenáctiletého mladíka. Veškeré další skutečnosti jsou předmětem šetření,“ uvedla pro zpravodajský web Olomoucka.drbna.cz policejní mluvčí Petra Vaňharová. Tragický konec pátrání oznámil na sociální síti mladíkův otec, který potvrdil, že Jonatan byl nalezen mrtvý.

„Ahoj, Jonatane, měli jsme a máme Tě moc rádi. K Vánocům jsi dostal dva dárky, které optikou Tvé smrti dostaly nový význam. Certifikát na vypracování rodokmenu po mužské linii (koho by napadlo, že ta nejmladší větev skoná tak brzy?) a voucher na pojmenování nebeské hvězdy (už si nemusíš lámat hlavu, bude se jmenovat po Tobě),“ napsal na sociální síť Jonatanův otec.

 

 

V Česku se stále pohřešují desítky dětí - některé už více než 20 let. Tablo pátrání si prohlédněte v galerii.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání