„Srdce mi puká nad tím ubohým mladým mužem. Ten okamžik a pohled, na něj nikdy nezapomenu,“ vypsal se Tyler Rich z hrůzného zážitku na svém instagramovém profilu. Zpěvák měl za sebou zhruba čtyři kilometry běhu parkem, když v silně zalesněném místě uviděl spícího bezdomovce. Nebo si to aspoň myslel. Když ovšem přiběhl blíž, zjistil, jak moc se mýlí. Muž nespal, ale byl už nějakou dobu mrtvý.     

VIDEO: Poslední záběry Prince (†57) před smrtí: Zpěvák se předávkoval opiáty

„Došlo mi, že nedýchá. Když jsem se k němu naklonil, viděl jsem krvavý obličej bez známek života. Krev byla všude. Vypadalo to, jako by ho někdo zastřelil nebo umlátil,“ svěřil otřesený zpěvák, kterému se v tu chvíli zcela zbortily představy klidně stráveného konce roku s manželkou v jejím rodném Massachusetts.

VIDEO: Poslední vystoupení Chrise Cornella (†52) v Detroitu

Místo pokusu o oživování tak zpěvák začal hledat někoho s mobilním telefonem, aby mohli přivolat policii. U sebe měl Tyler Rich v tu chvíli jen krokoměr. Podle sdělení místních úřadů, našli kriminalisté u těla střelnou zbraň. Není tedy vyloučené, že muž spáchal sebevraždu. „Dělám, co jen jde, abych to nějak vstřebal, ten pohled a to, že se to skutečně stalo. Bylo to drsných čtyřiadvacet hodin. Tohle je něco, co si nikdy nedokážu vymazat z paměti... Ať jsi kdokoli a kdekoli, odpočívej v pokoji, příteli, “ vypsal se ze svých děsů na Instagramu Tyler.

Fotogalerie
13 fotografií