Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Cucáte rampouchy? Nedělejte to, říká meteoroložka a dodává: Olizujete hovínka!

Autor: ran - 
11. ledna 2021
11:59

Mladá nadšená meteoroložka Katie ve videu na sociálních sítích varuje před žužláním rampouchů - nevíte, co jíte, říká! Když je rampouch pod střechou, najdou se v něm různé zdraví nebezpečné věci, včetně ptačího trusu, který voda vzala cestou. Video má přes 11 milionů zhlédnutí.

Protože se na sociálních sítích nejen ve Spojených státech rozmohl takový nešvar, že se lidé předhánějí v tom, kdo natočí originálnější video s pojídáním ledových rampouchů, meteoroložka Katie Nicolaou se rozhodla natočit video vlastní a proti cucání ledu se ozvat. Video zhlédlo už hodně přes 11 milionů lidí.

Katie stojí pod střechou s rampouchy, všude sníh a mráz, láme zpod okapu led a ukazuje ho na kameru. „Když voda stéká po střeše, bere s sebou všechno, co je na ní, a to pak zmrzne do rampouchu,“ vysvětluje divákům. „A víte, co je taky na střechách? Ptačí trus, a to ne málo. Když cucáte rampouch, prostě cucáte ptačí hovínka,“ nenechává lidi meteoroložka na pochybách.

A jak uvádí Daily Star, v ptačím trusu se toho najde docela dost, o čem možná lidé nevědí. Jsou to různé potenciálně patogenní bakterie a parazitičtí prvoci, mohou v něm být zárodky salmonely a dalších nepěkných věcí. Meteoroložka je ve svém doporučení rezolutní: „Nejezte to!“ Varování si nejspíš leckdo vezme k srdci, ale je i mnoho těch, na koho video nijak zvlášť nezapůsobilo.

Někteří do komentářů pod video píší, že lízat rampouchy nepřestanou. Dokonce vtipkují, že ptačí guáno teprve ledu přidává ten správný šmak. „Přístup k získání silnější imunity byl právě otevřen,“ zní komentář, který získal největší počet „lajků“ (45 tisíc). Autor komentáře tak dal všem na srozuměnou, že se jedení rampouchů nebojí, ba s ním možná naopak teď pořádně začne... Natočí Katie pokračování?

Pavel Škorňa ( 16. ledna 2021 12:13 )

A nepijte vodu, ryby se v ni miluji a taky do ni kakaji. A kdovikdo kdo jeste...

Zobrazit celou diskusi