Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krkavčí máma nechala chlapečka (3) na hřbitově a ujela: Smutný příběh má dobrý konec!

Autor: rc - 
3. ledna 2021
07:15

Šťastně skončil příběh chlapce Tonyho, jehož policie našla opuštěného na hřbitově v americkém Ohiu. Strážce zákona zavolal očitý svědek, jenž viděl, jak ze hřbitova odjíždí auto, za kterým běží malý chlapec se svým psem.  Příběh Tonyho zvedl vlnu solidarity a lidé mu na Vánoce poslali kupu dárků, navíc policie nyní oznámila, že se chlapec setkal se svým otcem!

Den před Štědrým dnem policisté v obci Hinckley v americkém Ohiu  obdrželi naléhavý telefonát. Volal jim svědek, jenž na tamním hřbitově viděl modrou dodávku ujíždějící odtamtud a za ní měl běžet malý chlapec se svým pejskem. Strážci zákona se tam okamžitě rozjeli a chlapce vyzvedli. Tříleté dítě jim řeklo, že se jmenuje Tony a zároveň jim sdělilo i jména svých rodičů.

Ovšem už jim nedokázal říct příjmení. Začalo proto pátrání po jeho příbuzných. Příběh opuštěného chlapce, jenž zůstal sám na nejkrásnější svátky v roce, dojal celou komunitu. Netrvalo to dlouho a Tony byl umístěn do náhradní péče. Zároveň mu štědří lidé poslali kupu dárků, jež mu byla předána na 1. svátek vánoční, tedy v době, kdy se ve Spojených státech dávají dárky. „Mluvil jsem se Santou a ihned, jak zítra doručí dárky všem ostatním, zastaví se i u nás a společně zajdeme za Tonym i jeho pejskem,“ informovala na sociální síti facebook policie.

Příbuzný chlapce poznal Tonyho na fotografii a okamžitě kontaktoval jeho otce. Ten obratem zavolal policii a sdělil jim, že Tony je v péči své matky. Příběh Tonyho měl tedy šťastný konec.

„Tento týden byl umístěn zpět do péče svého otce a sešel se se svým psem. Mluvil jsem s jeho otcem dnes ráno a on všem poděkoval za jejich velkorysost a řekl, že Tony je na tom velmi dobře. Chtěl bych objasnit, že otec nebyl v žádném případě zapleten do této události a byl mimořádně kooperativní,“ uvedl policejní šéf David Centner na sociální síť facebook s tím, že máma chlapce je v péči lékařů. „Nezveřejňuji její jméno, dokud nebude formálně obviněna,“ dodal Centner.

VIDEO: Okolnosti vraždy Aničky Janatkové (9) zůstávají neobjasněny

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi