Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Pohromy celebrit za rok 2020: Azyl hrůzy Dominiky Gottové, Bendová na nudapláži a zklamání Matušovy Lucinky!

/
  • Co vyváděly celebrity v roce 2020?
    2. ledna 2021 ● 05:01

    Rok 2020 se sice bohužel celospolečensky nesl v duchu koronaviru, českým celebritám se však v soukromém životě kolikrát nedařilo ve více směrech. Trapasy, rozchody a nešťastná vyjádření rezonovala v Blesku po celou dobu. O silná témata nebyla zkrátka nouze. A že ani hvězdy tuzemského šoubyznysového rybníčku nemají zdaleka dokonalé světy, se můžete přesvědčit a připomenout si níže! Začněme například Dominikou Gottovou (47) a jejími peripetiemi s Šárkou Rezkovou (51)...

  • 1.

    Azyl Dominiky Gottové u Šárky Rezkové

    Když Dominika Gottová začátkem roku utekla z Finska od manžela Tima Tolkkiho (53), našla dočasný azyl u své kamarádky a zpěvačky Šárky Rezkové. Společné soužití se však ukázalo jako nepříliš dobrý nápad a skončilo v podstatě vzájemnou nenávistí.

    Nejdříve nejstarší dcera zesnulého zpěváka Karla Gotta málem uhořela a podpálila dům, když usnula se zapálenou cigaretou, pak Šárce Rezkové a jejímu, v té době dočasně expartnerovi, Miroslavu Kolodziejovi (52) došla trpělivost a vytáhli na světlo světa fotky, které ukázaly, jaké poklady si u nich doma Dominika schovává... „Po události, kdy Dominika málem uhořela ve svém pokoji, jsem musel začít konat!

    Musel jsem zjistit, v jakém stavu je místnost, kterou jsme jí poskytli. Moje zjištění bylo naprosto šokující,“ popsal Kolodziej otřesné snímky. Co na nich bylo a co ještě prozradil? Netrvalo dlouho a Dominika se musela odstěhovat!

  • 2.

    Trapas Alice Bendové na nudapláži

    Herečka a sexbomba Alice Bendová (47) moc dobře ví, kde jsou kromě herectví její přednosti, a tak fanoušci na sociálních sítích často a ráda zásobuje snímky, na kterých nechává nahlédnout do svého výstřihu. Úplně nahá se však objevila maximálně ve filmu, a tak není divu, že když na Kanárských ostrovech, kam před pandemií pravidelně s rodinou jezdila odpočívat, narazila na nudapláži na českého turistu, zrovna velkou radost z toho neměla...

    „To jsem se tam propadla do země. Jakmile na mě promluvil, skočila jsem na břicho do písku. Pak jsem si uvědomila, jak jsem tam bez plavek hopsala s dětmi a pinkala si s míčem...,“ přiznala Alice s tím, že ji hned napadlo to nejhorší. Co to bylo? To řekla dotyčnému pánovi!

  • 3.

    Z Lucinky (17) zklamaný Bohuš Matuš (47)

    Zatímco dnes je Bohuš Matuš na svoji Lucinku pyšný, protože mu začátkem prosince porodila jeho první dcerku Natálku, na začátku roku tomu tak nebylo. V té době nebylo miminko na programu dne, Lucinka se totiž chtěla prosadit coby tanečnice v muzikálu Divadla Broadway. „Pan Libor Vaculík je velice přísný a bude si tanečníky pečlivě vybírat…,“ předvídal zpěvák. A pak přišla rána...

  • 4.

    Slováčkova milenka Gelemová o Aničce s rakovinou

    V té době byla Anička Slováčková téměř na začátku léčby rakoviny prsu a prognózy byly nejisté. Dnes už naštěstí víme, že se po dlouhé a náročné léčbě vyléčila a může se znovu naplno radovat ze života. Vlasy jí rostou jako z vody a práce je její vášní.

    Co ale není podle partnerky jejího otce Felixe Slováčka (77) zrovna Aniččinou silnou stránkou, jsou vztahy v rodině. A tak se Lucie Gelemová na rovinu vyjádřila nejen k ní, ale i ke staršímu bratrovi Felixi juniorovi (37). „Mohu říct, že jsem učinila několik pokusů o sblížení. Ty se ale bohužel nesetkaly s žádnou pozitivní odezvou. A tak se přiznám, že o to už ani nestojím,“ řekla začátkem tohoto roku Gelemová.

    Kromě toho prozradila, že ideální nejsou vztahy Aničky a Felixe ani s nejstarší Slováčkovou dcerou René (43)...

  • 5.

    Matušková si zavařila kvůli Formanové

    Když si Amerika v listopadu zdlouhavě volila svého nového prezidenta, rezonovalo to po celém světě. Stoupenci obou táborů šli nemilosrdně proti sobě, což se týkalo leckdy i konkrétních, dokonce i českých, osobností. Například vdova (54) po oscarovém režisérovi Miloši Formanovi (†86), která žije stále v USA, se nechala v rozhovoru pro ČT slyšet, že volí Joea Bidena (78) i proto, že jí je jeho sok Donald Trump (74) nesympatický jako člověk a pro Státy za čtyři roky jako hlava státu neudělal nic z toho, co sliboval, myslela si Martina Formanová.

    Tato slova rozhořčila další slavnou vdovu, Olgu Matuškovou (72). Ta se objevila ve stejné relaci a vyjádřila se, že nevěří vlastním uším a že to, co tvrdí Formanová, nemůže říct nikdo, kdo v USA žije. Zastala se také Trumpových zásluh a dodala, že jí Formanová vyrazila svým vyjádřením dech a nemá slov...

    Odezva na veřejnou válku dvou vdov na sebe nenechala dlouho čekat. Matušková exkluzivně přiznala, že se stala obětí výhrůžek. S čím přesně se kvůli své reakci musela potýkat?

  • 6.

    Rozvod Gabriely Koukalové

    O manželské krizi bývalé biatlonistky Gabriely Koukalové (30) a badmintonisty Petra Koukala (34) si už před rokem v dobách poslední řady StarDance, kde účinkovala, šeptali i vrabci na střeše. Mnozí se domnívali, že si padla do oka s též zadaným tanečníkem Martinem Prágrem (26), oba však jakýkoliv intimnější vztah popírali, dokonce i když byli redaktory Blesku načapáni v penzionu nedaleko ČT. Tam však podle svých slov jen odpočívali.

    Nicméně manželská krize Koukalových se potvrdila až o nějaký čas později, kdy Gábina Koukalová přiznala, že se manželství nevydařilo a je na pořadu dne rozvod. „Jsem člověk, který se rád dívá pod povrch. Jsem empatická, ráda se věcmi zabývám do hloubky. V tom jsem mezi námi s manželem viděla obrovský rozkol, došlo mi, jak moc jsme rozdílní, jak moc jsem jiná než on...,“ uvedla v rozhovoru jako jednu z hlavních příčin, proč byl rozvod nevyhnutelný. Co ale Koukalová nedomyslela, když si Petra v roce 2016 brala, byla předmanželská smlouva...

    Dlouho se spekulovalo i o tom, že se moderátorka novácké Snídaně s Novou Gábina Partyšová (42) vídá s dalším movitým mužem. Když ji pak redaktoři Blesku nachytali s podnikatelem Vladimírem Macháčkem (42), vypadalo to, že je ruka v rukávě. Nedlouho nato však moderátorka přiznala, že je to už jen další nevydařený vztah a zůstali přátelé.

    Ovšem Vladimír měl na to poněkud jiný názor než Gábina. „Rozhodně bych to nenazýval vztahem. Bohužel my muži děláme v životě blbosti - a tenhle románek byl jednou z nich,“ řekl Blesku ostře Macháček. Stejně drsně se pak vyjádřil i k jejich vztahu... Co o Gábině řekl?

  • 7.

    Gottův obraz nebyl Gottův

    V říjnu se v aukční síni dražil obraz zvaný Zátiší s růžemi, který měl být výtvorem zesnulého zpěváka Karla Gotta (†80). Na jeho zadní straně je nalepená společná fotografie Karla Gotta s manželkou bývalého komunistického papaláše Lubomíra Štrougala (95) a plukovníka pohraniční stráže, vysoce postaveného soudruha u StB Miloslava Soukupa. Právě jemu měl zpěvák, jak je uvedeno v popisu aukce, obraz údajně věnovat, a to k jeho 55. narozeninám.

    Jenže vše bylo úplně jinak, s rozhřešením celé zápletky přišla sama vdova Ivana Gottová (44). Pravost obrazu totiž zpochybnila. „Paní Ivana Gottová si není vědoma toho, že by její muž kdy takový obraz namaloval,“ sdělila Blesku Aneta Stolzová, mluvčí Slavíkovy rodiny. Podle čeho to Ivana poznala a jak nečekaně na to reagoval zakladatel aukční společnosti Jaroslav Jakubec?

    P.S.: Nakonec se ukázalo, že Ivana měla pravdu... Obraz byl podvrh!

  • 8.

    Jakub Prachař zpátky u maminky

    Poslední rok nebyl pro Jakuba Prachaře (37) zrovna procházkou růžovým sadem. Řešil rozvod s Agátou (35) a do toho se rozešel se svou přítelkyní, topmodelkou Denisou Dvořákovou (29). Po několikaměsíčním vztahu hledal útočiště, kde by se mohl znovu nadechnout a popřemýšlet, co v životě dál. A to našel u maminky v Kolodějích, kde ho, jak můžete níže vidět, nachytali reportéři Blesku v nepříliš atraktivním stavu...

  • 9.

    Vémola versus Lela a Lulu

    Ani u MMA bijce Karlose Vémoly (35) se nenesl rok 2020 zdaleka v poklidném duchu. S partnerkou dnes roční dcery Lili Lelou Ceterovou (30) si prošel rozchodem a nedávno i návratem. Mezitím se ale dostaly na povrch skutečně kuriózní informace. Hlavní aktérkou a jejich původcem je fitness silikonová kráska, jež si říká Lulu, pravým jménem Zdeňka Černá (38). Ta se nestyděla vyzradit, že byla Karlosovou milenkou v době, kdy byla Lela těhotná...

    „Jednou mi napsal na facebooku a začali jsme se bavit. Pak mě pozval do Prahy na zápas na Štvanici loni v létě, kde byla i těhotná Lela. A tak to začalo...,“ začala Zdeňka Blesku popisovat detaily jejího údajného románku se zápasníkem.

  • 10.

    Podvedený Janotka

    Reportér a moderátor Krimi zpráv na CNN Prima News Michal Janotka (37) šel koncem léta s pravdou ven a doznal se, že se rozvádí se svou ženou Karolínou. Ta mu měla být sotva rok od svatby nevěrná. A nešlo jen o pouhý úlet. „Čtvrt roku jsme od sebe určitě, nežijeme spolu. Možná dokonce čtyři měsíce. Karanténu už jsem trávil sám s rouškou v prázdném bytě,“ přiznal Blesku začátkem srpna v exkluzivním rozhovoru, kde prozradil i další pikantní detaily plné zklamání a bolesti...

  • 11.

    VIDEO: Dominika Gottová otevřeně v Blesku: Vím, že jsem tátu zklamala!

    Video
    Video patří k placenému obsahu Blesku
    Odemknout video

    Dominika Gottová otevřeně v Blesku: Vím, že jsem tátu zklamala! David Turek, Aleš Brunclík

    Fotogalerie
    123 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 11

denisz: Příběh parazitující Dominiky, co si chce jen užívat a nic nedělat.
Když Dominika Gottová začátkem roku utekla z Finska od manžela
Tima Tolkkiho (53), našla dočasný azyl u své kamarádky a zpěvačky
Šárky Rezkové. Společné soužití se však ukázalo jako nepříliš dobrý
nápad a skončilo v podstatě vzájemnou nenávistí. Podpálila dům,
když usnula se zapálenou cigaretou. došla trpělivost a ukázali
fotky zdevastovaného místnosti a jaké poklady si u nich Dominika
schovává... Samozřejmě tuto lidskou zrůdičku museli vystěhovat.

(02. 01. 2021 14:32)

zamlzena: Od doby co jsou celebritami všichni ti, které známe, protože se o nich píše. některá se proto provdá, jiná svlékne, ale účel světí prostředky.

(02. 01. 2021 12:16)

zamlzena: Bendová, Belohorcová i Krainová jsou chováním hokyně.

(02. 01. 2021 12:14)

veracb: Bendová vystavuje "silikonové chlouby"... dlouho jsem se nezasmála, tenhle babochlap už nemá co ukazovat, trapka !

(02. 01. 2021 10:03)

ANO_nam_bude_lip: "...vytáhli na světlo světa fotky, které ukázali, jaké poklady si u nich doma Dominika schovává.."
Pleskácká čeština. Co dodat.

(02. 01. 2021 08:28)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy