V dubnu roku 2019 se pár vydal na velké dobrodržství, jejich dcerce Roam bylo tehdy jenom šest měsíců. „Než jsme žili v autobuse, bydleli jsme pár bloků od pláže v Jacksonville v domě se třemi ložnicemi. Milovali jsme náš život, ale chtěli jsme zažít více dobrodružství,“ prozradila Kristin.

Protože Will vlastní marketingovou a videoprodukčí společnost a Kristin je marketingová manažerka, jsou schopni pracovat i během svých cest a vydělat si tak dost peněz aby v neobvyklém životě mohli pokračovat. Rozhodně prý zatím nemají v plánu přestat cestovat a celou situaci znovu posoudí až ve chvíli, kdy Roam dosáhne školního věku.

Kristin prozradila, že si chtějí užít a prohlédnout co nejvíce krás, které jim příroda nabízí, na cestování prý milují svobodu. Přestavět autobus jim ale trvalo celkem dlouhou dobu, protože oba v té době pracovali na plný úvazek a měli jiné povinnosti. „Chtěli jsmee tu mít veškeré pohodlí, protože se autobus měl stát naším domovem. Máme tu sporák, troubu i velkou lednici, koupelnu se sprchou a záchod. Také máme oba místo, kde můžeme v klidu pracovat a velkou ložnici,“ popsala přestavěný autobus mladá máma.

V létě chtěla rodina cestovat na Aljašku, koronavirová pandemie a uzavření hranic jim však zhatilo plány. Doufají proto, že se za svým vysněným cílem podívají příští rok. Během cest zažili samozřejmě problémy. „Nebylo by to správné dobrodružství, kdyby se něco nepokazilo. Došlo nám palivo uprostřed ničeho, přestal nám fungovat motor, nemohli jsme najít místo, kde přenocovat a mnoho dalšího,“ řekla Kristin.

I přesto si však svůj nový životní styl nemohou vynachválit. Fotky a příběhy z cest rodina sdílí na svém instagramu, kde je sleduje téměř 35 tisíc uživatelů.

Fotogalerie
43 fotografií