„Pozdravujeme vás z karantény. Adelka je pozitivní, já po čerstvém PCR testu opět negativní – zatím,“ oznámil u společné fotky Viktor. Už ze snímku je patrné, kdo z nich dvou onemocněl covidem. Moderátorka totiž na něm nevypadá zrovna svěže. Spíše naopak.

Video
Video se připravuje ...

Českého lva opět moderuje Slovenka Adela Banášová! Blesku řekla proč David Turek, Aleš Brunclík

Příznaky však zatím prý příliš nepociťuje. „Nedusíme se, neležíme v horečkách, neztratili jsme chuť, ani čich – zatím. Nevíme, odkud se to k nám dostalo, nevíme, jaký bude následující průběh,“ referuje manžel Adély Vinczeové, že ani jeden netuší, co je v dalších dnech čeká, protože, jak je bohužel známo, covid je nevyzpytatelný a mládí i dobrý zdravotní stav nejsou jistou zárukou lehkého průběhu nemoci.

„Ještě minulý týden bych neřekl, že se naše zimní dovolená bude odehrávat na adrese trvalého pobytu, ale když už jsem teda uvězněný v tomto covid rezortu, aspoň že je to s mojí nejoblíbenější parťačkou,“ vyznal se nakonec Vincze Adele, se kterou v karanténě kromě vkládání slibovaných stories o ekologii chtě nechtě prověří, jestli je jejich manželství opravdu šťastné.

VIDEO: Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne...
Video
Video se připravuje ...

Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne... David Turek

Fotogalerie
33 fotografií