Pro milovnici psů, a nejenom svých, jakou je Míša Salačová, je to velký smutek. I když viděla, jak její pejsci stárnou, ztrácejí sluch a zlobí je další neduhy, přesto se o ně s láskou stará. Jak sama říká, byly to jejich první dvě děti, než přišli synové. 

Jeden oslepl, druhý neslyší (na domácí koordinaci silná kombinace), oba těžká inkontinence. Ale jejich láska, věrnost, oddanost, ta se i přes to všechno nemění. Neumíme si představit, že nebudou, bolí to už teď při tom pomyšlení. Tolik prožitého, tolik hozených míčků, tolik uklizených hovínek. Součást rodiny, dva dědci, kteří nikdy nezradili,“ svěřila se loni v lednu misska. Ale i přes všechny strasti se nejstarší Adam dožil 16 let! Což je hodně, protože čínský chocholatý pes se obvykle dožívá 13 až 15 let. 

VIDEO: Michaela Salačová, z party holky maminka na plný úvazek

Video
Video se připravuje ...

Michaela Salačová, z party holky maminka na plný úvazek Adam Balažovič/BPŽ

Snad už je ti tam nahoře líp, dědečku Adámku," oznámila smutnou zprávu na sociální síti Salačová. Zmírnit smutek jí tak pomáhá o rok mladší Alf a několikaměsíční Jeníček, kterého si pořídili letos v dubnu. Oba jsou stejné rasy, jako byl Adam. Míša si všechny tři pejsky nechala vytetovat na ruku, aby na ně měla věčnou vzpomínku. 

VIDEO: Svůdná Kaira Hrachovcová nechodí ven sama: Doprovází ji její milovaný!

Video
Video se připravuje ...

Svůdná Kaira Hrachovcová nechodí ven sama: Doprovází ji její milovaný! Kisa Císařová, Lukáš Červený

Fotogalerie
30 fotografií