Je Radek na ránu, nebo vedle sebe potřebuje někoho lepšího? Diváci se nemohou shodnout. Na líbánkách v Portgalsku se rozplakal hned dvakrát. Poprvé při pohledu na Atlantický oceán, a slzy stékaly i poté, co si vyslechl Simony drsný verdikt. Jedněm jeho uplakanost už začíná lézt krkem.

„Radka ani nekomentuju. Myslím si, že je to opravdu herec, protože to jak se chová, není možný. Takový ubrečený děcko,“ napsala do diskuze na oficiálním instagramovém účtu pořadu jedna z fanynek. „On by nebyl špatný, kdyby tolik nebrečel, a ukázky pak svědčí i o tom, že krom pláče je i jinak labilní… Tímhle si to strašně pokazil, bohužel… Jestli spolu nejsou, pak ne kvůli vzhledu, ale kvůli chování,“ myslí si další.

Druzí se pro něj mají pochopení – slyšet od drahé polovičky, že ji nepřitahují, rozplakali by se také. „Když tady čtu ty komentáře těch všech “dokonalých” lidí, kteří odsuzují a posmívají se člověku za vzhled, postavu, neoholené podpaží a emoce, které vyjadřuje před kamerou. Tak je mi z vás fakt špatně! Zkuste se nejprve podívat sami do zrcadla a zamést si před svým prahem než někoho budete soudit,“ srovnal kritiky do latě věrný divák.

Video: Svatba na první pohled: Hádka Štěpánky s Pavlem vás zaručeně pobaví!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Hádka Štěpánky s Pavlem vás zaručeně pobaví! TV Nova

Kde všichni táhli za jeden provaz, bylo u Petry a Reného. Odmítnutí krásného gesta, které nevěsta podle vlastních slov nedokáže ocenit a prosí manžela, aby ho už nikdy neopakoval, se setkalo s pohoršením. „Petra je opravdu extrémně nesympatická. René je zlatíčko,“ vyjádřila svůj názor komentující.  „Tak já nevím, mně chlap nosit každý den květinu, tak skáču radostí. Mně k té slečně nejde ani ta profese, čekala jsem, že bude hravá, zábavná, ale tohle je prostě znuděné životem,“ zkritizovala věčně nespokojenou Petru další. „Petra a Pavlína z MasterChefa by si spolu mohly postavit dvojdomek,“ zažertovala na účet nepopulárních účastnic pořadů TV Nova třetí.

A kritikou se nešetřilo ani u Natálie, která si podle diváků Františka nezaslouží. Údajně by mu to víc slušelo se Simonou nebo Natálčinou kamarádkou, s níž se snažil přijít na to, jak si ke své manželce najít cestu.  „Natálie…. Nemám slov. Nechápu Františka, že to dávno neskončil a kazil si s ní dny, ty dva se k sobě absolutně nehodí,“ myslí si nespokojená fanynka. „Natálie a Petra jsou tak nevděčné… a přitom mají tak úžasné kluky,“ dodala další.

Pavel a Štěpánka se, tak jako po každém díle, těšili nejvlídnějších reakcí. Navzdory „drsné“ hádce o Pavlově nesmyslném špinění vany a Štěpánčině otisku obličeje na místě, kde by se nacházet neměl, jim to údajně klape nejvíc. „Na rozdíl od zbytku párů se tady experti trefili. Oba jsou sympatičtí a ztřeštění a na stejné vlně, a oba tak trochu prasátka,“ zněl jeden z mnoha podobných komentářů.

VIDEO: Svatba na první pohled: Simoně a Radkovi to před oltářem slušelo!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Simoně a Radkovi to před oltářem slušelo! TV Nova

Fotogalerie
91 fotografií