Na Nově je Radkem Ströberem, inteligentním kurýrem, hledajícím lásku na netradičním místě. Pro některé diváky ale zůstal Petrem, rozvedeným otcem dvou dcer, který se na TV Barrandov v Nebezpečných vztazích přel s exmanželkou o psa.

Po odhalení jeho „tajného druhého života“ se diváci u Novy dožadovali vysvětlení. Je Radek herec? Je celý koncept, o němž se hovoří jako o experimentu s reálnými lidmi, ve skutečnosti skriptový pořad převlečený za reality show?

Na kritiku po týdnu reagoval sám „obviněný“ Radek prostřednictvím instagramového příspěvku. Vysvětlil, jak to bylo s jeho účastí ve Vztazích a proč se poté přihlásil do Svatby.

Video: Svatba na první pohled: Simoně a Radkovi to před oltářem slušelo!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Simoně a Radkovi to před oltářem slušelo! TV Nova

„Pořad Svatby je pro mě srdeční záležitostí. Je to něco úplně jiného než u Nebezpečných vztahů, kde jsem bral svoje angažmá jako jednorázový přivýdělek. Do Svateb jsem se přihlásil sám za sebe, protože jsem věřil, že mi odborníci dokážou najít vhodnou partnerku pro život,“ přiznal Radek.

Fanoušky to podle reakcí uklidnilo. Nejvíc je ale na jeho přiznání zaujala přiložená fotografie, na níž má Radek vousy. Celá diskuze se tak točila kolem toho, že s plnovousem a vlasy vypadá líp než s pleškou a dětskou tvářičkou.

Radek nebyl sám, kdo se před Svatbou objevil jinde. I oblíbenec Pavel Dlesk si zřejmě jednorázově přivydělal u Soudkyně Barbary pod jménem Nortbert Malík, jehož hlasitý plašič ptáků psychicky deptal sousedku. Pavel prozatím mlčí.

VIDEO: Svatba na první pohled: Divoké rafty Petry a Reného a zkouška Pavlova kapitána

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Divoké rafty Petry a Reného a zkouška Pavlova kapitána TV Nova

Fotogalerie
78 fotografií