Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

U těchto dárků zklamání nehrozí! Čím zaručeně potěšíte svého muže nebo svoji maminku?

4. prosince 2020 | 06:00

Vánoce jsou doslova za dveřmi, a vy stále tápete při výběru dárku pro svoji maminku, kamarádku nebo pro svého přítele? Nevěste hlavu, poradíme vám! U těchto kousků se zklamání bát rozhodně nemusíte.

Co všechno z toho, co jste dostali minulý rok pod stromeček, nenosíte nebo jste stihli předat někomu jinému? Je škoda kupovat dárky, které nepotěší. Proto mám pro vás 8 módních tipů na dárky pro pány i dámy, které nezklamou,“ říká Ľubica Kmeť Jakušová v jednom z dílů nového pořadu Štýlovečka, který můžete vidět na Mall.tv.

A čím uděláte ženě nefalšovanou radost? Při výběru dárků dbejte na osobní vkus obdarované. Pokud je žena ryzí „fashionistkou“, vybírejte aktuální originální kousky, které budou ale trendy bez ohledu na sezonnost, které využije po celý rok. Jeden z vhodných dárků je tedy odnímatelný límec, který dodá celému outfitu punc elegance. Z basic trička či svetru se rázem stane originální oděv.

Naopak dámy, které si příliš nepotrpí na aktuální trendy, nýbrž na nadčasovost, potěší hedvábný šátek inspirovaný šarmem pravých Francouzek. Dbejte proto při jeho výběru na jeho vytříbený materiál. Takový šátek, jenž je známkou luxusu, vydrží ženě celé roky. Dalším atributem jeho kvality vedle materiálu bude jeho příběh. Podpořit tak můžete lokální výrobce nebo ikonické značky se značnou historií na módním poli. Typický dárek, který si žena jen tak nekoupí, ale který značně potěší, když ho dostane...

Podívejte se na některé z nich do naší fotogalerie a inspirujte se na vánoční nákupy!

A čím potěšíte muže? Drahá vůně, košile? Kdeže! Jednoznačně ponožkami. Přesně tak, čtete správně! Časy, kdy nikdo nechtěl dostat ponožky a každý u nich obracel oči v sloup, jsou dávno passé. Právě tyto měkké dárky si od svých partnerek muži doslova přejí. Ideální budou dlouhé hedvábné do formální obuvi, ale také veselé se střídmým vzorem.

Jaké další vánoční dárky budou pro muže radostí? Na to se podívejte do úvodního videa!

Autor: Žaneta Podlahová